[Masculí] PUNT FINAL A LA MILLOR TEMPORADA DEL SRC (29-26)


Fotografia cedida pel Quebrantahuesos Rugby


El sènior masculí del Sabadell Rugbi Club va disputar dissabte l'últim partit de la temporada a Divisió d'Honor Catalana. Els de Fran González van perdre per un ajustat 29-26 al camp del Quebrantahuesos aragonès i es quedaven d'aquesta manera sense opcions de classificar-se pels play-offs de la categoria. Els arlequinats tindran la temporada vinent una altre opció de disputar la segona volta a la Divisió d'Honor Catalana.

Els partit a terres aragoneses va començar amb un intercanvi d'assaigs entre els dos equips, i quan encara no s'havien disputat vint minuts els dos equips havien aconseguit dues marques. Sergio Ruiz i Oriol Ferran eren els encarregats de les marques sabadellenques. Després de l'embranzida inicial, el partit es va estabilitzar i va arribar a la mitja part amb 17-12 al marcador.

A la represa, els dos equips van sortir amb ganes d'emportar-se el partit i van ser els de Sabadell els que donaven el primer cop sobre la taula. Oriol Ferran aconseguia una marca que Beñat Amestoy s'encarregava de transformava i que servia per posar els sabadellencs per davant al marcador. Abans d'arribar al tram final, una marca per cada equip feia arribar el partit totalment igualat, 22-26 a favor del Sabadell. Amb el temps ja complet, els aragonesos van aconseguir una marca que els posava per davant i els feia endur-se el partit sobre la botzina.

L'entrenador sabadellenc, Fran González lamentava al final del partit no haver pogut obtenir una victòria a l'últim partit, però admetia que estava orgullós dels seus jugadors per "haver competit d'aquesta manera en una categoria tan dura". El tècnic assegurava que "aquest any ha sigut només un tastet del què viurà el club en els pròxims anys".

El sènior masculí acaba així el seu camí a la màxima categoria del rugbi català on ha acabat setè, fora de les places que donen accés a la fase final. La temporada vinent, al primer tram de temporada, els sabadellencs intentaran tornar-se a classificar per disputar la Divisió d'Honor Catalana.