FES-TE SÒCIA🏉 I TU, PORTES EL RUGBI A LA PELL?

Ja fa uns mesos que a poc a poc el club ha pogut tornar a la normalitat amb els entrenaments dels sèniors femení i masculí, així com la recentment creada escola de rugbi de Sabadell. Tenim nois i noies jugant a diferents categories i els dos sèniors competint. A nosaltres ens agradaria tornar a comptar amb el teu suport: les sòcies i socis sou una part fonamental d'aquest projecte, amplieu la base en la qual se sustenta el club i amb una petita aportació econòmica ens ajudeu a empènyer amb més força, a donar un últim alè a l'última jugada del partit, a aixecar més amunt les touches, a placar més contundentment...
 

“Per què serveix?”:
Fer-se soci o sòcia del Sabadell RC ajuda al club a seguir creixent i poder afrontar reptes que fins ara són impossibles a causa dels entrebancs econòmics. A part, juntes, podem aconseguir portar el nom de la ciutat ben amunt, al lloc on es mereix.

 “Què m’aporta ser sòcia del Sabadell RC?”:
1-  Ajudar al club a seguir creixent.
2- Rebreu les principals notícies del club i les cròniques dels partits dels diferents equips i el cartells dels partits. D’aquesta manera, podreu estar al corrent de les novetats i els resultats del club.
3- Et regalarem una bossa de tela estampada amb l'escut del Sabadell RC.
4- Et regalarem un adhesiu per què el teu cotxe, l'agenda o el mòbil també portin el Sabadell Rugby club a la pell.
5- Tindràs prioritat per reservar entrades als partits que juguem com a local en cas que retornin les limitacions d'aforament als recintes esportius.
6- Podràs participar d'activitats exclusives per a socis.
7- Descomptes en el marxandatge del club.
8- Descomptes exclusius per part dels nostres patrocinadors.

9- I per si tots aquests motius fossin pocs entre totes les sòcies i socis sortejarem una de les samarretes del club!

“Quant costa?”:
Amb només 25€ a la temporada podeu ser socis o sòcies del club i gaudir de tots els avantatges explicats prèviament. 

“Com ho podem fer?”:
Per unir-vos al Sabadell RC només heu d'enviar un correu a src.socis@gmail.com, o descarregar el formulari a la web (al final d'aquesta pàgina) i envia'l a aquest mateix correu.

“Quant de temps dura?”:
Si us feu sòcies podreu gaudir de tots els privilegis fins al setembre de la propera temporada. A partir d’aquell moment us enviarem un correu electrònic per si voleu renovar automàticament la vostra col·laboració i seguir ajudant al club de la ciutat.Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic src.socis@gmail.com o a qualsevol dels nostres perfils oficials de les xarxes socials.I recorda, amb tu a la grada som més fortes!
Salut, rugby i cebes!Per a fer-te sòcia, només has d’omplir el formulari que tens a continuació: