FES-TE SOCI
“Per què serveix?”:
Fer-se soci o sòcia del Sabadell RC ajuda al club a seguir creixent i poder afrontar reptes que fins ara són impossibles a causa dels entrebancs econòmics. A part, juntes, podem aconseguir portar el nom de la ciutat ben amunt, al lloc on es mereix.

 “Què m’aporta ser soci del Sabadell RC?”:
Primer de tot, ajudar al club a seguir creixent, però també rebreu les principals notícies del club i les cròniques dels partits dels diferents equips. D’aquesta manera, podreu estar al corrent de les novetats i els resultats del club.

També, en els pròxims mesos donarem l’oportunitat de comprar el marxandatge del club, i tothom que en sigui soci o sòcia tindrà un 15% de descompte en tots els productes.

“Quant costa?”:
Amb només 20€ a la temporada podeu ser socis o sòcies del club i gaudir de tots els avantatges explicats prèviament. I per només 5€ més (25€/temporada) rebreu una bossa del Sabadell RC perquè podeu lluir els colors del club allà on aneu.“Com ho podem fer?”:
Per unir-vos al Sabadell RC només heu d’omplir el formulari que teniu a continuació i us explicarem tots els passos que heu de seguir. En només un parell de minuts formareu part de l’únic equip de rugbi de la ciutat.

“Quant de temps dura?”:
Si us feu socis o sòcies a partir d’aquest mes de setembre podreu gaudir de tots els privilegis fins l’agost. A partir d’aquell moment us enviarem un correu electrònic per si voleu renovar automàticament la vostra col·laboració i seguir ajudant al club de la ciutat.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic src.socis@gmail.com o a qualsevol dels nostres perfils oficials de les xarxes socials.Amb la vostra ajuda aconseguirem que UNA CIUTAT COM LA NOSTRA TINGUI UN ESPORT COM EL NOSTRE!


PREUS SOCI TEMPORADA 
 SOCI (no jugador) 
20 €/any
 SOCI (no jugador) AMB BOSSA DE REGAL
25 €/any


Per a fer-te soci, només has d’omplir el formulari que tens a continuació: