[Masculí] EL SRC ARRIBA FOS A FINAL DE TEMPORADA (78-10)

Fotografia: Imatge d'arxiu (M.Moliné)

Els nois de Fran González estan patint en excés haver començat la temporada amb una plantilla curta i també la duresa de la Divisió d'Honor Catalana. Aquest dimarts recuperaven el partit ajornat contra el Químic Rugbi on van caure de manera clara per 78-10 a La Teixonera. Els sabadellencs van començar molt bé, però es van veure superats per un equip més complet i treballat.


Els primers instants de la primera part va ser una lluita de tu a tu entre els dos equips. Els sabadellencs fins i tot aconseguien avançar-se amb un cop de càstig transformat per Josu Quintana, 0-3. Però tot va ser un miratge, ja que els barcelonins van pitjar l'accelerador i no van deixar cap opció als arlequinats anotant diverses marques consecutives. Al descans el marcador ja era de 40-3.


A la represa els de Fran González van intentar frenar les envestides rivals i maquillar el resultat, però els canvis a l'equip barceloní va fer que els jugadors estiguessin més frescos. Tot i rebre diversos assajos, els arlequinats van lluitar fins a l'últim moment i, amb el temps ja complet, van obtenir la marca de l'honor. El veterà Josu Quintana era l'encarregat de plantar la pilota a la zona d'assaig.


El tècnic arlequinat, Fran González, apuntava que la derrota era un pèl excessiva per la feina dels nois, però assegurava que "han sigut millors, i a nosaltres se'ns estan fent molt llargs els partits". L'entrenador espera poder acabar amb bones sensacions la temporada aquest cap de setmana i afegia que "és el nostre debut a Divisió d'Honor Catalana, som nous en tot".


La temporada regular acabarà pel Sabadell RC aquest pròxim dissabte a Osca contra el Quebrantahuesos. Només una victòria amb bonificació ofensiva donaria als arlequinats una mínima opció d'acabar sisens i disputar la fase final de la lliga, ja que a part hauran d'esperar que els Cocodrils de Viladecans no puntuïn en cap dels tres partits que els queden. El partit contra el Quebrantahuesos serà dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a terres aragoneses.