[Femení] UNA VICTORIA PER CERTIFICAR LA CLASSIFICACIÓ PER SEMIFINALS (0-35)

Les Tintoreres, amb jugadores del sènior femení del Sabadell Rugbi Club van guanyar aquest cap de setmana a La Teixonera contra el Químic Rugbi i estan cada cop més a prop de certificar la segona plaça a la lliga regular de Tercera Catalana. Les de Rubén Montes es van imposar per 0-35 i podrien assegurar la segona posició la setmana vinent i així el factor camp a les semifinals.

Les Tintoreres van sortir a La Teixonera sabedores que només els servia la victòria per seguir lluitant per la segona plaça. De seguida, quan s'havien disputat set minuts de partit, van aconseguir trencar la defensa rival. Laura Pérez obtenia la primera marca i posava a les Tintoreres per davant, un avantatge que ja no van deixar escapar. Abans del descans, les de Rubén Montes van aconseguir tres marques més, cap d'elles transformada, i arribaven a la mitja part 0-20.

A la represa les Tintoreres van mantenir el ritme per no endur-se cap sorpresa i assegurar la victòria. En els primers quinze minuts van assajar dos cops, obra de Martina Cortada i Laura Pérez, i van deixar el partit sentenciat. Abans d'acabar l'enfrontament, van anotar una marca més que deixava el resultat final de 0-35.

Rubén Montes, tècnic de les arlequinades, assegurava que havien obtingut una victòria que els donaria un extra de confiança de cara al tram final. Montes afegia que "és molt important acabar d'assegurar la segona plaça per disputar les semifinals a casa".

Sense temps per descansar, les Tintoreres visitaran aquest dissabte a les 16h el camp de GBR (unió d'equips de Garrotxa, Banyoles i Ripollès). Una victòria de les arlequinades, combinada amb una derrota d'Alt Empordà contra el Químic Rugbi asseguraria la segona plaça a la classificació per les de Rubén Montes.