[Femení] LES TINTORERES GUANYEN I ACARONEN LA SEGONA PLAÇA (0-67)


L’equip femení del Sabadell Rugbi Club, que competeix amb els equips de Badalona i Mataró sota el nom de Tintoreres, va guanyar el passat cap de setmana contra GBR (fusió d’equips de Garrotxa, Banyoles i Ripollès) per un clar 0-67 i té a tocar la segona plaça que els donaria el factor camp a les semifinals de la lliga.


Les Tintoreres s’enfrontaven a les cueres de la lliga amb la necessitat d’endur-se la victòria per mantenir-se a la segona posició. Les de Rubén Montes no van fallar i quan encara no s’havien disputat vint-i-cinc minuts de jocs ja guanyaven per 0-27. GBR es presentava a l’enfrontament amb només dotze jugadores i no van poder plantar cara a les Tintoreres, tot i que van lluitar de valent tot el partit. Les arlequinades no van donar cap opció i a la mitja part el marcador ja era de 0-39.


A la represa el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, amb les Tintoreres atacant i trencant constantment la defensa rival i les locals aguantant les envestides. Tot i això, les de Ruben Montes no van tenir problemes en anotar fins a cinc marques més. Al final del partit el marcador reflectia la superioritat de les Tintoreres, 0-67.


Rubén Montes, entrenador sabadellenc, assegurava que la victòria els donaria un extra de motivació per encarar el tram final de lliga, però també avisava que «hem de millorar moltes coses si volem arribar a la final, i sobretot si volem guanyar-la».


Les Tintoreres podrien certificar diumenge vinent el factor camp a les semifinals en cas de guanyar contra Alt Empordà. A les de Rubén Montes encara els faltarà disputar un partit més, el derbi ajornat contra les Carboneres de Terrassa, abans d’afrontar les semifinals per les quals ja estan classificades.