[Femení] LES TINTORERES CERTIFIQUEN LA SEGONA PLAÇA ABANS DE LES SEMIFINALS (24-14)

Fotografia: Montse Martín

Les noies del Sabadell Rugbi Club, junt amb les de Badalona i Mataró, es van imposar al partit decisiu de la Tercera Catalana de rugbi l’Alt Empordà per 24-14. Amb aquesta victòria s’asseguren la segona plaça de la lliga i el factor camp de cara a les semifinals. Aquest pròxim cap de setmana posen el punt final a la fase regular de la lliga al derbi contra les Carboneres de Terrassa a La Roureda.

Era un partit decisiu i els dos equips ho sabien, però van ser les Tintoreres les que van sortir més endollades al partit. Quan només s’havien disputat sis minuts de partit, les de Rubén Montes van aconseguir una marca transformada que les posava per davant al marcador. Les locals van treballar com mai per assegurar el resultat i van aconseguir dues marques més abans del descans que deixava el marcador en un clar 17-0.

A la represa les visitants van intentar donar la volta al res
ultat i retallar distàncies, però una gran defensa de les Tintoreres ho va evitar. Quan faltaven deu minuts pel xiulet final, les empordaneses van retallar distàncies amb una marca transformada, però les Tintoreres no van deixar-se sorprendre’s i van poder contrarestar-ho amb un assaig amb transformació. Amb el temps ja complet les visitants van poder anotar una altra marca transformada que deixava el resultat final en 24-14.

El tècnic sabadellenc, Rubén Montes, admetia que les noies havien fet un gran partit i que es mereixen la segona plaça, però avisava que “les semifinals seran molt més complicades”. Montes afegia, respecte al derbi del pròxim dissabte, que “no ens hi juguem res, però elles sí, així que serà un partit dur.

Abans de les semifinals, que es disputaran el diumenge dia 3 a Badalona, les Tintoreres es veuran les cares contra les Carboneres de Terrassa a La Roureda dissabte a les sis de la tarda. En cas que les egarenques sumin un punt al partit avançaran a la classificació a l’Alt Empordà i serien les rivals de les sabadellenques a les semifinals. Si no aconsegueixen puntuar, sèrie les empordaneses qui jugaria les semifinals contra les arlequinades.