[Femení] DERBI VALLESÀ A LES SEMIFINALS (12-17)

Les Tintoreres es van enfrontar aquest dissabte a La Roureda a l’últim partit de rugbi de la temporada a La Roureda. Les de Rubén Montes van caure contra les Carboneres de Terrassa per 12-17 en un partit intranscendent on no s’hi jugaven res. La victòria de les visitants les col·loca a la tercera posició de la lliga i farà que es trobin a les semifinals el diumenge vinent.

El partit entre les Tintoreres i les de Terrassa va estar igualat durant els vuitanta minuts. Les primeres a avançar-se van ser les visitants, que van obtenir una marca no transformada quan només s’havien disputat cinc minuts de partit. Deu minuts més tard, les Tintoreres aconseguien remuntar el partit amb una marca transformada, 7-5. Just abans del descans, les egarenques van anotar un altre assaig no transformat que feia arribar el partit 7-10 a la mitja part.

A la represa, les Carboneres van poder ampliar la diferència només començar amb una marca transformada i posaven terra pel mig al marcador. Les arlequinades no van poder capgirar el resultat i només van assolir una marca més a les acaballes per posar emoció al final. Tot i això, les Tintoreres no van poder consumar la remuntada i van acabar per dent per 12-17.

El tècnic sabadellenc, Rubén Montes admetia que li sabia greu haver perdut, però assegurava que “com a mínim hem caigut en un partit on no ens hi jugàvem res”. El mateix tècnic confiava en que la derrota les pugui ajudar a estar preparades al partit de la setmana vinent.

Tintoreres i Carboneres es tornaran a veure les cares el pròxim diumenge a les 11 del matí a Badalona on disputaran, a partit únic, les semifinals de la Tercera Catalana. En cas de guanyar el partit les seves rivals serien les guanyadores de l’altre semifinal entre Catalunya Central i Alt Empordà.