[Masculí] El SRC no aconsegueix consumar la remuntada (14-31)

Fotografia cedida pel CEU

Tot i jugar un molt bon partit els de Fran Gonzalez no van poder superar al CEU Barceloní, un dels equips candidats per acabar a la part alta d’aquesta DHC. Els arlequinats van caure per 14-31 en un partit molt igualat que es va decantar sobretot a la primera part. Tot i la derrota els sabadellencs segueixen amb possibilitats d’acabar entre els sis primers que els donaria accés a la fase final de la lliga.

El partit, que es va disputar a La Roureda, va començar de manera molt igualada entre els dos conjunts, amb opcions per posar-se per davant al marcador pels dos equips. El CEU barceloní, un equip més experimentat a la categoria, va ser el primer en anotar amb una marca quan s’havien disputat deu minuts de joc. Tot i les repetides envestides barcelonines, els arlequinats van saber plantar cara i patir en defensa i frenar l’atac visitant. Dos cops de càstig a favor del CEU feien augmentar la distància al marcador, que va augmentar quan just abans del descans els barcelonins recuperaven una pilota i assajaven sota pals. Al descans el resultat era de 0-20, cosa que feia difícil pensar en la remuntada sabadellenca.

A la tornada del descans les coses van canviar radicalment, els nois de Fran González van sortir amb ganes d’apropar-se al marcador i jugant de manera molt directe van aconseguir dues marques en només quinze minuts que els apropava al marcador, 12-20. En aquell moment, malauradament, un jugador del CEU es va lesionar de gravetat i el partit va haver-se d’aturar i esperar a que arribessin els serveis mèdics. L’enfrontament va estar pausat prop de trenta minuts, cosa que va fer que es refredés el ritme del partit i que els de Sabadell no poguessin consumar la remuntada. A la represa, els barcelonins van obtenir dues marques més que ampliava el marcador i deixava als sabadellencs sense la bonificació defensiva.

El tècnic sabadellenc, Fran González, lamentava al final del partit no haver pogut culminar la remuntada, però agraïa als seus jugadors la feina que havien fet. El tècnic afegia també que «ara venen dos partits molt importants que ens serviran per saber on estem realment».

Sense temps per descansar, els sabadellencs jugaran el pròxim diumenge a Lleida on s’enfrontaran a l’INEF, un rival directe a les places de play-off. Els del Segrià es troben a la quarta posició de la lliga empatats a punts amb els sabadellencs que són cinquens. Recordem que només els 6 primers classificats jugaran la fase final de la Divisió d’Honor Catalana.