[Masculí] EL SRC ENCADENA 3 JORNADES SENSE GUANYAR (INEF 57-7 SRC)

Fotografia: Elisabet Grané

Després de començar meravellosament la Divisió d’Honor Catalana de rugbi amb dues victòries consecutives, els sabadellencs en fa tres que no guanyen. Aquest cap els de Fran González van caure per 57-7 contra l’INEF Lleida i cauen de les primeres places. Tot i això els sabadellencs es mantenen en zona de play-off quan queden tres partits per acabar la fase regular. Els arlequinats es jugaran part de les opcions d’estar a la fase final aquest dissabte a La Roureda contra el filial del FC Barcelona.

El partit es va decantar ràpidament pels locals, que amb tres marques en menys de deu minuts va situar un 19-0 que els de Sabadell ja no van poder remuntar. Durant bona part de la primera meitat, després del mal inici, els de Fran González van poder competir de tu a tu i fins i tot es van apropar amb un assaig de càstig a favor, 19-7. Tot va ser un miratge, ja que els de Lleida van tornar a agafar el ritme i van anotar dos cops més, deixant el marcador al descans 31-7.

A la represa els locals no van baixar el ritme i tot i que els sabadellencs van intentar sobreposar-se, l’esforç va ser en va. Els del Segrià van seguir practicant un rugbi molt dinàmic i ràpid que els va permetre anotar fins a quatre marques en tota la segona meitat posant el 57-7 definitiu al marcador.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran González lamentava haver pogut viatjar amb pocs efectius a Lleida i  admetia que “el rival ens ha passat per sobre”. El tècnic, tot i la derrota, assegurava que “treballarem de valent per sobreposar-nos i treure un bon resultat contra el Barça”.

El partit del Sabadell RC contra el filial blaugrana serà el dissabte a les 16h a La Roureda. Actualment, els barcelonins són cinquens, però només un punt per sobre dels arlequinats. Una victòria significaria fer un pas molt gran pels de Sabadell per mantenir les opcions de classificar-se per la fase final de la lliga.