[Masculí] EL SABADELL RC NO AIXECA EL VOL (15-28)

Des de la victòria a la primera jornada de l'any 2022, els de Fran González encadenen ja quatre derrotes consecutives. Aquest cap de setmana van perdre per 15-28 a La Roureda contra el FC Barcelona Blau i es compliquen la participació en la fase final de la lliga. Dos partits queden per acabar la lliga regular i els arlequinats són sisens, però només un punt per sobre dels Cocodrils de Viladecans que tenen dos partits pendents.

El partit de dissabte va començar molt igualat, amb les millors ocasions pels sabadellencs, que a més van ser els que van estrenar el marcador, primer amb un cop de càstig entre pals de Josu Quintana i una marca no transformada d'Oriol Ferran que posaven un ajustat 8-0 al marcador a l'equador de la primera meitat. Els blaugrana, però van aprofitar quinze minuts de desconnexió local per anotar quatre marques i ampliar la distància al marcador 8-28. Una distància que ja no deixarien escapar.

A la represa els sabadellencs van lluitar de valent per remuntar el matx, però els blaugrana van anul·lar cada una de les opcions sabadellenques amb una defensa dura. Quan s'havien disputat quinze minuts de la represa, Francesc Farràs, capità de l'equip, plantava la pilota a la zona de marca rival i posava la por al cos als visitants. Tot i això, els de Sabadell no van ser capaços d'eixugar l'avantatge visitant i van acabar perdent per 15-28.

El tècnic arlequinat, Fran González, felicitava als nois per la segona part, però lamentava la desconnexió dels últims minuts de la primera meitat assegurant que "ens ha costat el partit". El tècnic afegia que "haurem de lluitar de valent per guanyar al camp del Químic dimarts vinent si volem mantenir les opcions de play-off".

El sènior masculí del Sabadell RC es manté, tot i la derrota, dins les places que donen accés a la fase final de la lliga, però només un punt per sobre dels Cocodrils de Viladecans que es troben ara mateix amb dos partits menys que els de Sabadell. Amb una victòria a qualsevol d'aquests dos equips, els de Viladecans superarien als arlequinats i els trauria de la zona de play-off.