[Femení] LES TINTORERES NO PODEN ASSALTAR EL LIDERAT (31-12)

La fusió d’equips de Mataró, Badalona i Sabadell, les Tintoreres, es van enfrontar aquest cap de setmana a les primeres classificades de la lliga, Catalunya Central. L’equip arribava en una clara dinàmica positiva, ja que encadenaven quatre partits consecutius guanyant i s’havien apropat a les primeres classificades. Malauradament, la dinàmica es va veure trencada dissabte contra Catalunya Central que es va endur el partit per 31-12.

Des de l’inici es veia clar que aquell seria un partit molt igualat i on els petits detalls serien els que marcarien el desenllaç del partit. Quan s’havien disputat només quinze minuts de partit els dos equips havien anotat una marca no transformada i el resultat era de 5-5. La igualtat era màxima i els dos equips gaudien d’ocasions per avançar-se. Les locals, Catalunya Central, van tornar-se a avançar amb una marca, aquesta vegada transformada, als vint-i-cinc minuts, però les Tintoreres van empatar només tres minuts més tard. Al descans es va arribar amb un empat a 12 al marcador.

A la represa van ser les jugadores de Catalunya Central les que van dur la batuta de l’enfrontament i van poder controlar el ritme del partit. En poc més de vint minuts, aprofitant-se de la superioritat, van sentenciar el partit amb dues marques més que ampliava la diferència al marcador. Just abans del xiulet final les locals aconseguien una marca transformada més que posava el definitiu 31-12.

L’entrenador sabadellenc de les Tintoreres, Rubén Montes, lamentava al final del partit haver perdut l’opció d’apropar-se a la classificació, però assegurava que «hem fet un bon partit i hem demostrat que no estem tan lluny del seu nivell». El tècnic afegia que «estem segures que aquest no serà l’últim partit de la temporada contra Catalunya Central i ens haurem de preparar bé si volem guanyar-les».

Les Tintoreres gaudiran d’una setmana de descans per enfrontar-se el dissabte 19 contra les Carboneres de Terrassa a La Roureda. Actualment, les de Terrassa són quartes a la classificació a deu punts de les Tintoreres però amb un partit pendent per disputar.