[Femení] LES TINTORERES NO ABAIXEN EL RITME (12-17)

Després de caure a la primera jornada contra Catalunya Central, les Tintoreres (fusió d’equips de Sabadell, Badalona i Mataró) encadenen ja quatre victòries consecutives que les situen a la part alta de la classificació de la Tercera Catalana. Aquest cap de setmana van guanyar a domicili al Club de Rugbi d’Alt Empordà per 12-17 i es refermen a la segona posició.

Les Tintoreres s’enfrontaven dissabte a les terceres classificades, que fins aquell moment només havien perdut un partit a la lliga. Des del primer moment les visitants van sortir amb ganes d’endur-se el partit, però, tot i les envestides inicials, no van poder estrenar el marcador fins que havien passat 25 minuts amb una marca transformada. Només cinc minuts més tard, aprofitant la pujada de moral de la primera marca, les Tintoreres anotaven un altre assaig que posava el marcador al descans 0-12.

A la represa, les jugadores d’Alt Empordà van intentar enganxar-se al partit i van plantejar un joc molt més dinàmic. D’aquesta manera quan es portaven disputats quinze minuts de la segona meitat, les locals van aconseguir una marca no transformada que les apropava al marcador, 5-12. Les Tintoreres van mantenir un nivell defensiu molt bo durant tot el partit que els va permetre frenar els diferents atacs empordanesos. Quan quedaven pocs minuts per acabar el partit, amb les locals bolcades per aconseguir l’assaig que les permetés empatar, les  Tintoreres van poder anotar una marca que els donava tranquil·litat. Ja a les acaballes, les locals van fer un assaig més que deixava el marcador 12-17, però ja sense temps per consumar la remuntada.

“Hem demostrat un molt bon nivell de rugbi” assegurava Rubén Montes, tècnic de les Tintoreres al final del partit i afegia que “el nivell defensiu i la concentració que hem posat en pràctica és el camí a seguir de cara als pròxims partits”.

Les Tintoreres, segones a la classificació, s’enfrontaran dissabte vinent a Catalunya Central, les primeres classificades i que encara no coneixen la derrota en aquesta segona fase. El partit es disputarà al camp de Vic el pròxim dissabte a les quatre de la tarda.