[Masculí] ANY NOU, MATEIXA DINÀMICA (29-26)

El sènior masculí del Sabadell Rugbi Club continua duent a terme una temporada per emmarcar. Després de classificar-se per primer cop a la seva història a la Divisió d’Honor Catalana (tercera categoria del rugbi nacional) han pogut seguir amb la bona dinàmica i han aconseguit guanyar els dos partits que han disputat a la categoria. Aquest cap de setmana els de Fran González es van imposar agònicament a La Roureda als Cocodrils de Viladecans per 29-26. Quan faltaven deu minuts per acabar el partit els arlequinats perdien 10-26, però un final de partit magnífic els va fer poder endur-se la victòria.

El primer partit del 2022 va començar amb la mateixa dinàmica que els partits de la primera volta, amb el Sabadell RC anotant primer. Als quatre minuts de joc, Sergio Ruíz plantava la pilota més enllà de la línia de marca. Els Cocodrils, però, van poder sobreposar-se i poc després van empatar el partit. Un cop de càstig transformat per Jan Gómez posava els de Sabadell per davant als quinze minuts de partit, 10-7. La primera part va ser molt igualada i no va ser fins als instants finals que els Cocodrils van aconseguir una marca amb la que s’avançaven al marcador i s’arribava al descans 10-14.

A la represa és on els de Fran González van tenir més problemes, ja que van veure com els rivals dominaven els primers compassos i aconseguien dues marques en 25 minuts que feien molt complicada la remuntada local. Quan només faltaven 10 minuts per acabar el partit els arlequinats perdien de 16 punts. En només dos minuts però Jordi Pujol i Arturo Aguado van aconseguir anotar dues marques que els posava 21-26 i feia creure al públic de La Roureda. Amb el temps ja complet, i els jugadors sabadellencs es van bolcar a l’atac i va ser el veterà Josu Quintana qui anotava la marca definitiva que posava al Sabadell RC per davant i feia esclatar l’alegria al camp.

Fran González, tècnic sabadellenc, es mostrava molt orgullós del treball i l’empenta de l’equip i assegurava que «aquesta victòria pot ser clau a final de temporada». El tècnic afegia, però, que s’havia notat «en excés» les festes nadalenques i que havia costat tant per aquest motiu.

Els sabadellencs són invictes i els espera una setmana clau amb dos desplaçaments complicats. El primer el diumenge (13.45h) a Vilafranca contra un equip que s’ha format aquest any després de rebre una important injecció de diners i que és pràcticament inabastable per qualsevol dels equips de la categoria. El segon desplaçament serà el dijous dia 27 de gener a les vuit del vespre on els de Fran González s’enfrontaran al Químic a La Teixonera en el partit corresponent a la segona jornada i ajornat a causa de diferents casos de Covid a l’equip sabadellenc.