[Masculí] EL SABADELL RC NO POT DONAR LA SORPRESA A VILAFRANCA (83-10)

L’empresa era complicada: guanyar al camp del primer classificat i que encara no ha perdut cap partit aquesta lliga. Els de Fran González, tot i jugar sense pressió i amb ganes de demostrar que són un equip a tenir en compte no van poder amb el totpoderós Vilafranca, un equip creat recentment amb la intenció de jugar a la màxima categoria nacional i que compta amb una forta inversió econòmica per assolir l’ascens aquest mateix any. Els sabadellencs van lluitar durant els vuitanta minuts contra un equip molt superior físicament i tot i així van encaixar una dura derrota per 83-10.

El partit es va decantar de seguida per part dels locals, que aprofitaven la diferència física per sobreposar-se en cada jugada. A l’equador de la primera meitat els penedesencs ja dominaven clarament el partit, 31-0. El Sabadell, però, va gaudir de diverses opcions per estrenar-se al marcador, però no van tenir encerts en els últims metres. A la mitja part el marcador ja era de 50-0.

A la represa els sabadellencs van sortir amb les mateixes ganes tot i el resultat, que feia totalment impossible pensar en donar la sorpresa. Els primers minuts els de Vilafanca van sortir amb la intenció de sumar els màxims punts possibles i van arribar a posar-se per davant 83-0. Els últims vint minuts els sabadellencs, sense pressió, van posar en pràctica un joc molt vistós i dinàmic. Oriol Ferran aconseguia la primera marca que feia estrenar el marcador pels de Sabadell. Més tard, amb el partit gairebé finalitzat, Renç Alibeseoglu obtenia el segon assaig pels arlequinats que maquillava una mica el marcador, 83-10.

Tot i la clara derrota, el tècnic Fran Gonzalez es mostrava al final del partit molt orgullós dels seus jugadors i assegurava que “hem fet un partidàs contra els jugadors amb més nivell contra els que segurament jugarem mai”. El tècnic afegia que “ara torna a començar la nostra lliga”.

Sense temps per descansar, els de Sabadell jugaran aquest mateix dijous contra un altre dels  favorits per acabar a la part alta de la classificació, el Químic de Barcelona. El partit es jugarà en dijous, ja que és l’enfrontament que no es va poder disputar abans de Nadal pels diferents casos de Covid que tenien els de Sabadell. Després de la derrota, els de Fran Gonzalez són quarts a la classificació, encara dins de les places que donen accés a la fase final de la lliga de Divisió d’Honor Catalana.