[Femení] LES TINTORERES EN EL BON CAMÍ (27-0)


Després de començar la tercera catalana amb una derrota contra Catalunya Central, les Tintoreres (fusió d’equips de Sabadell, Badalona i Mataró) han aconseguit trobar el camí de la victòria i ja són segones empatades a punts amb les primeres classificades. Diumenge al matí es va disputar a les pistes Paco Àguila de Badalona el partit ajornat contra el Químic de Barcelona i corresponent a la tercera jornada i que es van emportar per 27-0.
Les locals van dominar el partit des del primer moment i de seguida es van avançar al marcador amb una marca. Tot i això, la superioritat no es va notar en absolut en el resultat, ja que les visitants van aconseguir frenar les diferents envestides de les Tintoreres i fins i tot van gaudir d’alguna ocasió per empatar el partit just abans del descans. El resultat a la mitja part era de 5-0, però amb la sensació per part de les locals que hauria de ser més ampli.


A la represa es va notar l’empenta amb la qual van sortir les Tintoreres i també el cansament a les cames de les visitants que van pagar l’esforç de la primera meitat. Quan només s’havien disputat quinze minuts de partit les locals havien aconseguit tres marques, primer Marta Cascales, Mar Cuñarro i Maria Beyageh, assajaven per  ampliar la distància de les Tintoreres, 22-0. A partir d’aquell moment les locals van poder respirar tranquil·les i jugar sense tanta pressió. Abans d’acabar el partit encara van tenir temps d’aconseguir una marca més que els assegurava d’aquesta manera la bonificació ofensiva, que pot ser clau de cara a final de temporada.


Rubén Montes, tècnic de les de Sabadell, reconeixia que el marcador no reflectia el que havia sigut el partit, però afirmava que «el que treballem durant la setmana es veu al camp i així és més fàcil treure els partits endavant». Montes afegia que «som un equip molt nou, però tenim moltes ganes de demostrar el que podem fer».


Les Tintoreres es troben al segon graó de la classificació amb els mateixos punts que les primeres, Catalunya Central, tot i que aquestes els falta un partit per disputar. Les de Rubén Montes buscaran seguir amb la mateixa dinàmica d’aquí dues setmanes contra el Baix Empordà, terceres classificades a només un punt de les Tintoreres.