[Masculí] DEBUT IMMILLORABLE DEL SABADELL A LA DHC Vueling (27-10)

Els de Fran González van estrenar-se a la màxima categoria del rugbi català amb una magnífica victòria contra els Senglars de Torroella per 27-10 i es col·loquen a la part alta de la classificació amb cinc punts. Els arlequinats van completar un partit molt seriós, digne de la categoria on juguen. Abans de marxar de vacances de Nadal, els sabadellencs s’hauran d’enfrontar amb els Químics de Barcelona que també se situen a la part alta de la classificació després de guanyar 8-36 al Quebrantahuesos aragonès.
[

Els sabadellencs sabien que, tot i haver perdut a la primera fase contra els de Torroella, tenien opcions d’aconseguir la victòria al primer partit de Divisió d’Honor Catalana i que passava per mantenir un nivell alt de concentració durant tot el partit i no cedir terreny als Senglars. D’aquesta manera els sabadellencs van sortir amb l’empenta que els caracteritza i van assajar als pocs minuts de començar el partit. Arnau Bachs era l’encarregat de plantar la pilota més enllà de la línia de marca i avançar als locals 5-0. Els de Torroella, però van poder contrarestar el primer assaig anotant-ne un ells també al minut 10 de la primera part i amb la transformació es posaven per davant al marcador, 5-7. A partir d’aquell moment els locals van prendre la iniciativa del partit i van dur a terme un joc molt dinàmic i agraït de veure, que els va permetre aconseguir una marca que els tornava a posar per davant el marcador. Nil Ribé recollia un xut dels rivals i plantava la pilota a la zona de marca dels de Torroella per deixar el marcador 10-7 al descans.

A la represa els Senglars van sortir amb ganes de remuntar i tornar-se a posar per davant, però el Sabadell, amb una molt bona defensa va aconseguir frenar les envestides rivals. Els visitants van empatar el partit amb un cop de càstig, però els va durar ben poc, ja que 2 minuts més tard Oriol Ferran finalitzava un bon contraatac dels de Sabadell plantant la pilota a zona de marca que posava els locals per davant al marcador. Més enllà d’intentar aguantar el resultat, els de Sabadell van posar una marxa més que els va permetre aconseguir dues marques abans del xiulet final. Primer Arturo Aguado i després Arnau Bachs anotaven els dos assajos que posaven el 27-10 al marcador amb el qual es va arribar al final del partit.

L’entrenador sabadellenc Fran González admetia al finalitzar el partit que estava molt content pel resultat i per haver debutat tan bé a la categoria i afegia que “som un equip que fa pocs anys que està per aquí i estem demostrant que estem on ens mereixem estar”. El tècnic avisava, però que “aquest és només el primer partit i haurem de treballar de valent si volem acabar a la part alta”.

Els Sabadellencs tancaran esportivament el 2021 dissabte a les 16h a La Teixonera contra els Químics de Barcelona, amb els que comparteixen liderat després de guanyar per 8-36 als Quebrantahuesos aragonès. Els dos equips, junt amb Vilafranca, es troben a la part alta de la classificació amb cinc punts i es converteixen en els primers líders de la categoria.