🏉 I TU, PORTES EL RUGBI A LA PELL? Fes-te sòcia!

Ja fa uns mesos que a poc a poc el club ha pogut tornar a la normalitat amb els entrenaments dels sèniors femenĂ­ i masculĂ­, aixĂ­ com la recentment creada escola de rugbi de Sabadell. Tenim nois i noies jugant a diferents categories i els dos sèniors competint. A nosaltres ens agradaria comptar amb el teu suport: les sòcies i socis sou una part fonamental d'aquest projecte, amplieu la base en la qual se sustenta el club i amb una petita aportaciĂł econòmica de 25 € anuals ens ajudeu a empènyer amb mĂ©s força, a donar un Ăşltim alè a l'Ăşltima jugada del partit, a aixecar mĂ©s amunt les touches, a placar mĂ©s contundentment...


📧 Així doncs, si vols aportar el teu granet de sorra, envia un correu a src.socis@gmail.com, o descarregat el formulari a la web i fes-lo arribar al mateix correu.


Si encara dubtes si fer-te sòcia o no, t'exposem alguns motius més perquè t'ho repensis: et regalarem una bossa de tela estampada amb l'escut del Sabadell R.C., un adhesiu per què el teu cotxe, l'agenda o el mòbil també portin el Sabadell Rugby club a la pell, tindràs prioritat per reservar entrades als partits que juguem com a local en cas que retornin les limitacions d'aforament als recintes esportius, podràs participar d'activitats exclusives per a socis, tindràs descompte en el marxandatge del club, descomptes exclusius per part dels nostres patrocinadors i rebràs els cartells dels partits del cap de setmana així com les cròniques a l'inici de la setmana.


⚠️ I per si tots aquests motius fossin pocs entre totes les sòcies i socis sortejarem una de les samarretes del club!


💪 I recorda, amb tu a la grada som més forts i més fortes!🧡 Salut, rugby i cebes! 🧡