[Femení] LES TINTORERES AGAFEN VELOCITAT (48-12)

Aquest cap de setmana els equips de Badalona, Mataró i Sabadell, sota el nom de Tintoreres, disputaven el partit corresponent a la quarta jornada de la Tercera Catalana contra la també fusió dels equips de Garrotxa, Banyoles i Ripoll, que disputen els seus partits com a GBR. Les Tintoreres, que jugaven com a locals a La Roureda es van imposar clarament per 48-12 i es van començar a notar els progressos de l’equip.

Des del primer moment les Tintoreres van imposar el seu joc i van poder estrenar el marcador ben ràpid. Amb dues marques, només una transformada, les locals es posaven per davant 12-0. A l’equador de la primera part les visitants van aconseguir un assaig que les apropava al marcador, però les Tintoreres van poder reaccionar i van assajar dos cops més abans del descans. Les dues marques transformades deixaven el resultat al descans 26-7.

A la segona part, lluny d’intentar mantenir el resultat, les noies de Badalona, Mataró i Sabadell van posar una marxa més i van aprofitar-se del cansament de les rivals. En pocs minuts les Tintoreres ja havien assajat dos cops més i deixaven el partit vist per sentència. Les visitants van poder anotar una marca que maquillava el marcador, però al tram final les arlequinades assajaven dos cops més i deixaven el marcador final amb un clar 48-12.

L’entrenador de les noies de Sabadell, Ruben Montes, assegurava que s’està començant a notar el progrés de l’equip i que “és vital poder entrenar juntes per tenir un pla de joc clar i unitari”. El tècnic afirmava que si segueixen amb aquest nivell “no serà estrany veure a les Tintoreres a la part alta de cara la final de temporada”.

Amb la victòria, les noies de la fusió entre Badalona, Mataró i Sabadell se situen amb deu punts a la tercera posició de la competició a quatre de l’Alt Empordà, primeres classificades de la Tercera Catalana.

Aquest pròxim cap de setmana s’havia de jugar el partit corresponent a la tercera jornada contra el Químics de Barcelona que es va ajornar a causa de la COVID, però finalment es disputarà durant el mes de gener a petició de l’equip rival.