[Femení] MAL DEBUT DE LES TINTORERES A 3a CATALANA (0 - 47)

L’equip format pels sèniors femenins de Badalona, Mataró i Sabadell, les Tintoreres, van caure diumenge al matí de manera clara contra Catalunya Central (unió d’equips de Manresa i Osona). Les Tintoreres, que van jugar de locals a Badalona, no van tenir cap opció contra un equip molt dur que no va tenir problemes en endur-se la victòria. Al final del partit el marcador reflectia un clar 0-47. La setmana vinent les Tintoreres visitaran a les Carboneres de Terrassa per intentar sumar els primers punts en aquesta divisió.

L’estrena a la Tercera Catalana no va ser la desitjada per les Tintoreres, que van veure com de seguida les visitants s’avançaven al marcador i posaven en pràctica un joc molt físic, però molt ben organitzat. Les Tintoreres van haver de suar de valent per poder trencar la línia defensiva, però en cap moment van ser capaces de finalitzar les jugades d’atac i estrenar-se al marcador. Al descans, però, la diferència al marcador era  força ajustada (0-12) i feia encara possible la remuntada local.

A la represa, les visitants no van abaixar en cap moment el ritme i van obrir de seguida un forat al marcador insalvable per les Tintoreres. En quinze minuts van aconseguir fins a tres marques que feia impossible la remuntada local. Més enllà de frenar, les jugadores de Catalunya Central van seguir imposant un ritme molt dur i van aconseguir, abans del final del partit, quatre assajos més. Al final, el 0-47, era un marcador just pel què s’havia vist sobre el terreny de joc.

L’entrenador del sènior femení del Sabadell RC, Rubén Montes, assegurava al final del partit que “si volem acabar la Tercera Catalana a les primeres posicions, haurem de treballar de valent”. El tècnic afegia però que “s’ha notat que elles són un equip més treballat i amb més experiència, però no és una excusa per com hem jugat”.

Sense temps per descansar, les Tintoreres intentaran revertir la situació el pròxim diumenge al camp de Les Fonts de Terrassa on s’enfrontaran a les Carboneres, que igual que les Tintoreres van perdre a la primera jornada i es troben juntes a la part baixa de la classificació amb zero punts.