[Femení] LES TINTORERES SUMEN LA PRIMERA VICTÒRIA A LA SEGONA FASE (5-27)

Aquest cap de setmana les Tintoreres (fusió d’equips de Sabadell, Badalona i Mataró) van guanyar contra les Carboneres de Terrassa per 5-27 i van assolir d’aquesta manera el primer triomf a la Tercera Catalana. El partit corresponent a la segona jornada es va disputar al camp de Les Fonts de Terrassa i gràcies a la victòria les Tintoreres escalen fins a la tercera posició de la lliga.

Després de la derrota de la setmana passada contra Catalunya Central, les Tintoreres sabien que haurien de lluitar de valent si volien sumar els primers punts de la segona fase. De seguida van demostrar empenta i ganes d’anar a pel partit i quan encara no s’havien disputat deu minuts, les visitants ja guanyaven per 0-12. Les egarenques no van abaixar els braços i van posar a prova la defensa tintorera que va mostrar molta organització i solidesa. La primera part va transcórrer amb un intercanvi de cops constant, i van ser les locals les que van aconseguir una marca que les apropava al marcador just abans del descans, 5-12.

A la represa les Tintoreres van sortir amb ganes de tancar el partit i a base d’empenta i paciència van aconseguir traspassar la línia defensiva de les de Terrassa. Durant l’inici de la  segona part les visitants van aconseguir dues marques (cap d’elles transformada) que feia ampliar la diferència i segellar pràcticament el partit. Les locals van intentar retallar distàncies i fer possible la remuntada fins l’últim moment, però van ser les Tintoreres les que van aconseguir una marca més just abans del final que deixava el marcador en el definitiu 5-27.

El tècnic de les sabadellenques, Rubén Montes, es mostrava orgullós de les seves jugadores després del partit i assegurava que “la feina que hem dut a terme durant la setmana s’ha vist reflectida al camp”. Montes afegia també que “si volem acabar a la part alta de la lliga, haurem de seguir amb aquest nivell de feina i compromís”.

Gràcies a la victòria contra les Carboneres de Terrassa, les Tintoreres escalen fins a la tercera posició de la lliga empatades a punts amb els Químics, que casualment seran el pròxim rival de les noies. El partit es disputarà el diumenge 28 de novembre a les pistes d’atletisme Paco Àguila de Badalona.