[Masculí] LA VICTÒRIA APROPA AL SABADELL RC A LA DHC (7-21)

El sènior masculí del Sabadell Rugbi Club segueix duent a terme un inici de lliga gairebé immaculat. Després de l’empat a la primera jornada a L’Hospitalet i la clara victòria a La Roureda contra el filial del BUC de Barcelona, els de Fran González van aconseguir dissabte batre als Spartans de Granollers a casa seva per 7-21. Els arlequinats són líders al grup dos de la fase d’ascens a Divisió d’Honor Catalana, havent disputat un partit més que la majoria dels seus principals perseguidors.

El partit de dissabte a la Font Verda de Granollers va començar molt bé pels interessos sabadellencs, que quan només s’havien disputat quatre minuts de joc van aconseguir un assaig sense transformació que els posava per davant al marcador, 0-5. A partir d’aquell moment, els locals van posar dur a terme el seu joc, molt més físic i de contacte, que va perjudicar als de Sabadell. Quan faltaven menys de deu minuts per arribar al final de la primera part els Spartans van aconseguir una marca, que sí que transformaven, i deixaven el resultat 7-5 al descans.

A la represa, aprofitant el seu dinamisme i velocitat, els de Sabadell van poder refer-se i posar-se per davant amb dos cops de càstig gairebé consecutius que Jan Gómez col·locava entre pals. A l’equador de la segona part, Sergio Ruiz Herrera plantava l’oval a la zona de marca i d’aquesta manera els de Sabadell ampliaven la distància, 5-19. Abans d’acabar el partit els arlequinats van tenir temps encara d’anotar un altre cop de càstig que feia impossible la remuntada dels Spartans.

El tècnic arlequinat, Fran González, admetia que havien tirat endavant un partit molt dur, però també que “no podem deixar que els rivals ens obliguin a fer el seu joc”. L’entrenador assegurava que si es vol assolir l’ascens a Divisió d’Honor Catalana “hem de ser nosaltres els que obliguem el rival a practicar el nostre estil de joc”.

Els Sabadellencs hauran de jugar un partit més abans d’arribar a la jornada de descans. L’enfrontament contra els Senglars de Torroella es disputarà dissabte a les cinc de la tarda a La Roureda i serà un bon termòmetre per saber si els arlequinats estan preparats per pujar de categoria i jugar al tercer graó del rugbi nacional. Els de Fran González són primers amb tres partits disputats, mentre que els de Torroella són tercers amb un partit menys.