[Masculí] LA ROUREDA VIU UNA MOLT BONA TARDA DE RUGBI (46-12)

El sènior masculí del Sabadell RC va tornar a disputar un partit a la Roureda més d’un any i mig després.

@marcpijuanphoto

Els de Fran González van aconseguir una victòria de mèrit contra el filial del BUC de Barcelona (46-12) que els envia a la part alta de la classificació. Tot i el mal inici dels arlequinats, que perdien 0-12 als quinze minuts de partit, es van saber sobreposar i van dur a terme un joc dinàmic i atractiu. Els sabadellencs, sempre temps per descansar, s’enfrontaran dissabte als Spartans de Granollers.

El partit va començar força malament pels interessos sabadellencs, que quan encara no s’havien disputat quinze minuts de partit ja havien rebut dues marques. Tot i començar per darrere al marcador els de Fran González van seguir practicant el seu rugbi, molt més dinàmic que el del rival, i van poder anotar fins a quatre marques abans d’arribar al descans. Ferran Obiols primer i Oriol Colomer després anotaven les marques que empataven el partit a la mitja hora de joc. Oriol Ferran i Beñat Amestoy, abans de la mitja part, anotaven dues marques més que posava el 26-12 al marcador.

A la tornada de la mitja part, els sabadellencs van seguir pressionant i mantenint la possessió de la pilota i van convertir el partit en un monòleg sabadellenc. Quan només s’havia disputat un minut des de la represa, Arnau Bachs anotava una bona marca i ampliava el marcador. Abans d’acabar el partit repetien els anotadors de la primera part Beñat Amestoy i Oriol Ferran i sentenciaven definitivament el partit. Al final, 46-12 a favor dels sabadellencs que només els falta millorar la concentració en els primers minuts de partit.

El tècnic arlequinat, Fran González, es mostrava molt satisfet per la feina que havia dut a terme l’equip i assegurava que “en el moment en que sortim concentrats al cent per cent des del primer minut, serem un equip complet”. El mateix tècnic afegia que “en aquesta categoria, els errors es paguen cars”.

Després de la victòria, els de Sabadell són segons amb un empat i una victòria amb bonificació ofensiva i es troben a només un punt dels líders, el filial dels Gòtics. La setmana vinent, sense temps per descansar, els de Fran González visitaran un camp complicat com és el de Granollers per intentar mantenir la bona dinàmica i consolidar-se a la part alta de la classificació.