[Masculí] EMPAT IN EXTREMIS EN EL DEBUT DE LLIGA (26-26)

Després de més d’un any i mig sense competir, el sènior masculí del Sabadell Rugbi Club tornava a disputar un partit oficial a la lliga catalana de rugbi. Els nois de Fran González van estrenar-se a la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana amb un empat sobre la botzina a La Feixa Llarga contra el filial de l’Hospitalet. Sense temps per descansar, el arlequinats tornaran a disputar un partit a La Roureda el pròxim dissabte contra el BUC B.

En el debut a La Feixa Llarga, els sabadellencs van començar avançant-se al marcador amb dos cop de càstig col·locats entre pals als primers vint minuts. Els locals, però, van reaccionar i aprofitant la seva velocitat exterior van anotar tres marques en només quinze minuts i marxaven al descans amb una avantatge clara de 19-6.

A la segona meitat els de Fran González van ser capaços de sobreposar-se i de seguida van anotar una marca a mans de Sergio Ruíz-Herrera que aprofitava un xut llarg per plantar la pilota. Els locals però van aconseguir contrarestar amb una altra marca després d’una errada defensiva sabadellenca. En els últims vint minuts el Sabadell es va fer amb la possessió de la pilota i va tenir diverses opcions per anotar. Un dels jugadors més veterans de l’equip, Patxi, va aconseguir una marca després d’un llançament de touche que servia per apropar els visitants al marcador. Amb dos cops de càstig transformats per Jan Gómez, un d’ells amb el temps pràcticament acabat, van permetre als arlequinats empatessin el partit, 26-26.

L’entrenador sabadellenc, Fran González, afirmava que l’equip ha de millorar en la concentració defensiva i no deixar anotar al rival amb “tanta facilitat”. Tot i així es mostrava satisfet per la feina de l’equip i de cara al partit a casa contra el BUC B assegura que “hem trobat a faltar la nostra gent, tenim ganes de veure’ls aquest dissabte a La Roureda.

El pròxim rival dels sabadellencs serà el filial del BUC que visitarà La Roureda el dissabte a dos quarts de sis de la tarda. Els barcelonins van perdre el seu partit de la primera jornada contra el Gòtics B per un ajustat 6-8.