[Femení] PRIMERA DERROTA DE LA NOVA FUSIÓ (5-41)

Les Tintoreres, unió d’equips de Sabadell, Badalona i Mataró, van caure aquest cap de setmana de manera clara contra L’Hospitalet per 5-41. Les de Rubén Montes no van poder fer res contra un equip molt més experimentat i treballat. Les Tintoreres hauran d’esperar el resultat del darrer partit del grup per saber a quina categoria disputaran la segona fase de la lliga.

El partit, que les noies jugaven com a locals a Mataró, va decantar-se de seguida per les hospitalenques, que s’avançaven ràpidament al marcador. Abans d’arribar al minut vint de la primera part les visitants ja guanyaven per 0-17. Les Tintoreres van aconseguir, però apropar-se al marcador amb un assaig al minut vint-i-sis i aprofitaven l’empenta per posar en problemes a les de L’Hospitalet. Al descans, el marcador era de 5-17 i semblava que les de Rubén Montes podien fins i tot capgirar el marcador.

La sortida de les hospitalenques a la segona part va ser demolidor pels interessos arlequinats, ja que amb dues marques més en els primers vint minuts feia impossible la remuntada. Abans d’acabar el partit, les visitants van poder ampliar fins i tot el marcador amb dues marques més i col·locar el definitiu 5-41 al marcador.

Rubén Montes, tècnic de les noies de Sabadell, admetia que havia sigut una derrota dura, però que el resultat final era potser massa ampli pel que s’havia vist al terreny de joc. L’entrenador arlequinat assegurava, però, que les de L’Hospitalet són un equip amb molta més experiència i que es mereixen competir més amunt.

Les Tintoreres hauran d’esperar a saber el resultat de la setmana vinent entre els altres dos equips del grup per saber en quina categoria disputaran la segona fase de la lliga. Actualment les de Rubén Montes són segones amb cinc punts.