[Femení] DEBUT AMB VICTÒRIA DE LA NOVA FUSIÓ (10-27)

Les noies del Sabadell RC van estrenar aquest cap de setmana fusió amb els equips sèniors de Badalona i Mataró.

L’estrena va ser totalment positiva ja que van aconseguir la victòria a un camp molt complicat com és el de la unió de Garrotxa i Banyoles per 10-27. La fusió, que jugarà sota el nom de Tintoreres, comença doncs amb bon peu a la lliga catalana de rugbi.

Les jugadores del Sabadell, Badalona i Mataró van sortir amb ganes de demostrar des del primer moment que són un equip a tenir en compte. Quan encara no s’havien disputat 10, Paula Domingo va anotar la primera marca del partit i va posar un avantatge al marcador que les locals no van poder remuntar. Abans de la mitja part les visitant van aconseguir dues marques més, mentre que les gironines en van aconseguir una just abans d’arribar al final dels primers 40 minuts.

A la tornada del descans, un assaig per cada equip situava el marcador en 10-20 i feia pensar que les locals podrien remuntar. Tot i intentar-ho de valent van ser les Tintoreres les que quan quedaven cinc minuts de partit aconseguien una marca amb transformació inclosa que posava al marcador el 10-27 final.

Rubén Montes, entrenador del Sabadell RC, valora positivament la fusió amb els equips de Badalona i Mataró i assegura que, tot i la intenció era competir com a equip propi, la situació els ha obligat a ajuntar-se. El tècnic assegurava que “anirà bé a les nostres noies tenir un equip com aquest amb el que competir”.

La pròxima setmana les Tintoreres descansaran i tornaran a disputar un partit oficial el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre contra L’Hospitalet. El partit el jugaran com a local al camp de Badalona.