CONFIRMATS ELS HORARIS PER L'ANY VINENT!


Amb les dificultats que hem arrossegat des de la fundació del nostre club pel que fa a instal·lacions i horaris d'ús d'aquestes...  Després de que el passat mes de maig haguéssim d'alçar la veu davant d'un empitjorament de la situació... L'Ajuntament de Sabadell i el Sabadell Rugby Club hem trobat una solució a una situació que afectava greument al present i futur de la nostra entitat.

Després d'una reunió amb la regidora d'esports Laura Reyes i diferents reunions de coordinació amb les tècniques d'esports, hem pogut arribar a un acord que proporciona uns horaris dignes pels equips sèniors femení i masculí. 

Aquests tornen a entrenar a les instal·lacions del Municipal de La Roureda, camp que feia anys no podíem utilitzar per entrenar, però després hi jugaven els partits com a local. Els divendres es mantindrà instal·lacions i horari habitual a Sant Oleguer.


Així, els horaris per la temporada 21-22 seran:


SÈNIORS FEMENÍ I MASCULÍ

▶️ DIMARTS I DIJOUS

20:30 - 22:30, Municipal de La Roureda

▶️ DIVENDRES

21:15 - 23:00, Sant Oleguer.


🚼 ESCOLA DE RUGBI

▶️ DILLUNS i DIMECRES

18:00 - 19:30, Municipal de La Roureda.


Així doncs, estem molt contentes de que finalment l'Ajuntament de Sabadell hagi accedit a gran part de les nostres peticions (que no eren per res exagerades) a la vegada que emplacem al consistori a trobar una solució a la gestió i saturació de les instal·lacions esportives de la ciutat i que no permet a les entitats més petites com la nostra a fer-ne un ús just i oferir horaris i espais adequats per a totes les categories, especialment les formatives.