LA NOVA JUNTA DIRECTIVA ES POSA A TREBALLAR PEL SABADELL RUGBY CLUB DEL FUTUR

La nova junta directiva del club ha començat a treballar amb els ulls posats en la temporada 21-22, però també amb una mirada més enllà per construir un club més gran i amb gran potencialitat.


La nova directiva està formada per:


ORIOL FERRAN: President.

Porta des de la fundació del club amb càrrecs de responsabilitat dins les diferents directives en materia de comunicació. No deixarà de coordinar la comunicació del club, però ara, a més, esdevindrà president de l'entitat i en serà el seu màxim representant.



ALEJANDRO ALMANSA: Secretari i Àrea Social.

Agafa el càrrec de secretari per primer cop, i combinarà aquesta tasca amb la directiu responsable de l'Àrea Social, encarregada d'organitzar esdeveniments per a la massa social del club.


FRANCESC FARRÀS: Tresorer.

En l'etapa final de l'anterior Junta Directiva va agafar l'encàrrec d'organitzar els comptes i gestionar la salut econòmica del club, i amb aquesta nova junta directiva, seguirà exercint aquestes funcions.

JOSU QUINTANA: Direcció Esportiva.

Es manté el director esportiu del club, aquest cop amb el repte d'aconseguir un equip B per al sènior masculí, i la consolidació de l'equip femení, sense necessitat d'haver de recòrrer a fusions amb altres clubs.




LAURA PÉREZ i EDUARD RUBIO: Direcció Escola.

El repte és majuscul per a una Direcció de l'Escola bicèfala. La Laura i l'Eduard seràn les encarregades de portar l'escola del Sabadell Rugby Club i fer-la crèixer, fins a tenir equips a totes les categories formatives



CÈLIA NAVARRETE: Àrea de Màrqueting i Patrocinis.

En aquesta àrea, la Cèlia serà l'encarregada de vetllar per la bona imatge del club i el contacte amb els nous patrocinadors, que han estat vitals per a que el club pugui encarar els reptes de futur, i que en breu seràn presentats oficialment.