ASSEMBLEA GENERAL DE SÒCIES, TEMPORADA 20-21

Aquesta tarda, el Sabadell Rugby Club ha celebrat l'Assemblea General de la temporada 20-21.


Els punts més destacats han estat:


💶 TRESORERIA: Balanç positiu de comptes, malgrat les dificultats de la COVID19. La responsabilitat de les sòcies que han decidit seguir pagant quota malgrat l'aturada, i l'aire que ha representat l'entrada de patrocinis han permès sortir d'una situació que podria haver estat complicada.

👶 ESCOLA: Valoració molt positiva del 1r any d'escola pròpia del club. Les previsions per l'any vinent són de creixement.

🏉 ESPORTIVA: Es valora molt positivament que les jugadores i jugadors hagin seguit assistint als entrenaments i no s'hagin despenjat en la seva majoria, malgrat COVID19 i horaris complicats de conciliació que s'espera millorar per la propera temporada.

🇮🇪 SOCIAL: Creixement de la massa social, malgrat la impossibilitat de fer esdeveniments que ens apropin a la població. Gran creixement en xarxes socials.

🤝🏼PATROCINIS: Estem molt contentes de poder anunciar en breu els nous patrocinis amb els que tindrem uns relació propeta de col·laboració i que pel club ens servirà per seguir creixent i consolidar-nos com a entitat activa de la ciutat.

🏛 JUNTA DIRECTIVA: Agraïment a la junta directiva sortint, encapçalada pel fins ara president Arnau Vidal, i presentació de les membres i els objectius de la nova junta directiva, encapçalada pel fins ara director de Comunicació Oriol Ferran. Una junta que combina membres de l'antiga junta amb cares noves i energies renovades.


Moltes gràcies a totes les sòcies i socis per la confiança i no deixar de lluitar per a que el Sabadell Rugby Club segueixi sent un club de referència a Sabadell, Vallès Occidental i Catalunya.


Salut, Rugby i Cebes!