TORNEN ELS PARTITS A SABADELL, AMB CENTAURES UAB COM A CONVIDADES

 446 dies després del darrer partit del Sabadell, el club ha tornat a jugar uns amistosos contra Centaures de la UAB, en el que ja és tota una tradició de final de curs.




La Jornada es va dividir en 3 partits de modalitat "sevens" en categoria femenina, i 3 partits en modalitat "XV" en categoria masculina.

Els resultats de cada un dels "minipartits" no tenia importància, sinó que el que es buscava amb la jornada d'ahir era consolidar els conceptes treballats durant aquesta llarga pretemporada que estem fent els equips del Sabadell RC, i generar un ambient amistós i de col·laboració, com ja porten fent les dues entitats des de fa anys. 

No és casualitat, doncs, que les plantilles sènior del Sabadell comptin amb jugadores i jugadors que han passat (o encara hi són) per l'equip de l'Universitat Autònoma de Barcelona.

Des del Sabadell Rugby Club volem agrair a totes les persones que van formar part de la jornada d'ahir, i especialment a Centaures per 

Lamentem que per les mesures de prevenció COVID19 ahir no hi hagués pogut haver un tercer temps, però ens queda pendent per a la propera trobada que fem les dues entitats. Aleshores n'hi haurà el doble.