PROU MALTRACTAMENT INSTITUCIONAL!

El Sabadell Rugby Club també mereix respecte



No demanem els millors espais ni els millors horaris, només demanem que se’ns permeti entrenar en hores “normals” amb les que puguem conciliar vida social i familiar, i poder fer-ho en unes  instal·lacions fixes que no ens obligui a canviar de camp d’entrenament cada dos dies, carregant el material amunt i avall.

Som un club amateur que lluita per transmetre els valors del nostre esport i per ajudar, junt amb les altres entitats, a fer més gran el nom de la ciutat. Creiem però, que l’Ajuntament de Sabadell no comparteix aquesta visió amb nosaltres i ens imposa uns horaris (de 21.30h a 23h en dos instal·lacions diferents durant la setmana) que ens condemnen a l’estancament i a l’ofeg econòmic.

Després de set anys d'activitat i treball, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell encara no ens ha considerat prou rellevants per a l'oferta esportiva de Sabadell i relleva les nostres peticions d'horaris i condicions dignes a l'última petició a tenir en compte... I ens en hem cansat de només servir per tapar forats...


VOLEM UNS HORARIS DIGNES AMB UNES INSTAL·LACIONS FIXES!