PROMETEDOR DEBUT DELS INFANTS DE L'ESCOLA DE RUGBY DEL SABADELL

Un cap de setmana que passarà a l'història, en ser el primer cop que les joves promeses del Sabadell RC disputen un partit de rugby.

Foto: @crcarboners
foto: @crcarboners

Dissabte passat dia 10 d’abril, l’Escoleta es va estrenar participant per primera vegada en una trobada esportiva. Els nostres petits de Sub12: el Quim i el Martí, i el José de Sub10, van jugar sota samarreta Carbonera contra el Cornellà RC, on hi vam tenir el nostre representant de Sub8, el Pep. A Can Jofresa es va poder gaudir del rugbi i els seus valors.

Aquest no ha estat l’únic esdeveniment esportiu del cap de setmana, un dels nostres sub16, l’Hugo va jugar diumenge amb Carboners contra Sitges.

Des del Sabadell RC, ens omple veure que les noves generacions arriben amb forces i ganes, fent que el nostre esport creixi a la ciutat.

Volem donar les gràcies als Carboners de Terrassa per fer possible aquesta unió i acollir tan càlidament als nostres infants i al Cornellà RC per fer possible la trobada. També agraïm a les famílies la confiança que dipositen en nosaltres. Esperem que sigui la primera de moltes.

Salut, rugbi i cebes!


Fotografies: @crcarboners