VICTÒRIA DE FEM VALLÈS AMB LA MIRADA POSADA EN LA FINAL (0-50)


La fusió entre Sabadell i Granollers es prepara ja per la final del pròxim 21 de març contra FEM Rugby, que es disputarà a Castelldefels.

Meritxell Pons


Les FEM Vallès, unió d’equips sèniors de Sabadell i Granollers, ja classificades com a segones per la final de la Segona Catalana de rugbi, estan aprofitant els últims partits de la fase regular per posar en pràctica nous sistemes de joc de cara a la final. Aquest cap de setmana visitaven Olot per enfrontar-se a Catalunya Central, equip format a través de la fusió de les noies de Vic, Manresa i Garrotxa. Les de Rubén Montes van sortir victorioses d’un duel contra unes rivals en inferioritat que només van poder presentar dotze efectives.

El partit es va decantar de seguida per les visitants, ja que Laura Pérez, segona capitana de les vallesanes, va aconseguir tres marques (dues de transformades per ella mateixa) quan encara no s’havien disputat trenta minuts de joc. La distància de dinou punts ja va ser insalvable per les noies de Catalunya Central, tot i que van lluitar tot el partit per intentar-ho remuntar. Abans del descans, una marca d’Alejandra González augmentava la diferència al marcador, 0-24.

A la segona part els dos equips van voler posar en pràctica un rugbi atractiu i dinàmic i es van veure ocasions als dos costats. Tot i això, van ser les visitants les que van saber transformar les ocasions, un assaig de Berta Batlles i un de la capitana Montse Martin, que Ana Pallarés s’encarregava de transformar, sentenciaven el partit quan encara s’havien de disputar vint minuts de joc. A la recta final, un altre assaig de Berta Batlles i un de Mar Gómez, els dos transformats per Ana Pallarés, augmentaven encara més la distància al marcador i deixaven el resultat final en 0-50.

L’entrenador de les FEM Vallès, Rubén Montes, lamentava al final del partit “no poder tenir més partits igualats per posar en pràctica tot el que entrenem”. Tot i això, el tècnic assegurava que “les noies han fet un bon partit i estic segur que de cara a la final no es confiaran”.

Amb les noies ja classificades, afrontaran l’últim partit de la fase regular contra les últimes classificades com un entrenament de cara al partit decisiu de la lliga. La final de la lliga serà el pròxim 21 de març contra les primeres classificades a només un punt de les vallesanes, les FEM Rugby. Aquesta final es disputarà al camp de Castelldefels amb horari encara per confirmar i pot convertir-se en el primer títol oficial del Sabadell Rugby Club.