VICTÒRIA CLARA DE LES FEM VALLÈS A CATCENTRAL (69-0)

Una nova victòria clara de les sèniors de Sabadell i Granollers les situa com a líders quan s’està a punt d’arribar l’equador de la lliga.

Arxiu

Dissabte a la tarda, les noies del FEM Vallès van imposar-se clarament a la fusió d’equips de Catalunya Central, formada per les sèniors d’Osona, Manresa i Garrotxa. Després de gaudir de la jornada de descans, les noies de Rubén Montes tornaven a la competició amb la necessitat de guanyar el partit per poder recuperar el liderat. Al final del matx, el marcador reflectia la superioritat local, 69-0, contra un equip que es va presentar amb només tretze efectives.

A la primera jugada del partit, les noies de Sabadell i Granollers, ja van poder inaugurar el marcador, va ser Luisa González que va aconseguir assajar i situar un avantatge que ja no van perdre. A partir d’aquell moment, les FEM Vallès van poder jugar amb comoditat i posar en pràctica el pla de joc. A través d’una superioritat més que clara les noies de Rubén Montes van poder ampliar distància amb tres marques en només quinze minuts. Dues vegades Laura Pérez i una Martina Cortada van ser les encarregades de posar el marcador en 22-0 abans del minut vint. Les vallesanes van seguir treballant per augmentar la distància, i a base de forçar la superioritat al tenir més jugadores, van aconseguir-ho constantment. Abans del descans les FEM Vallès van anotar tres marques més, Deisy VonBrand, Montse Martin i un altre cop Luisa González eren les encarregades de col·locar una distància de 37 punts a la mitja part.

Després del descans, les de Sabadell i Granollers van sortir amb ganes d’augmentar la distància i ho van aconseguir sobradament. Abans d’haver-se jugat vint minuts de la segona meitat, les noies de Rubén Montes van aconseguir anotar cinc marques més. Montse Martin va aconseguir dues marques i la van acompanyar, amb una marca cadascuna, Laura Pérez, Carla González i Berta Batlles. Abans de finalitzar el partit, una marca més de Paula Domingo tancava el marcador, 69-0.

L’entrenador vallesà, Rubén Montes, assegurava que està molt content amb el rendiment de les noies i afegia que “la manera amb la qual estem treballant durant la setmana és el camí que hem de seguir”. El tècnic però, no es confiava i instava a les noies a “seguir sumant per mantenir la primera posició i aconseguir objectius majors”.

La pròxima setmana les noies de Sabadell i Granollers intentaran mantenir el liderat a La Foixarda de Barcelona (dissabte 8 a les 18.30h) contra la fusió de Mataró i BUC, que arribaran a l’enfrontament després de caure derrotades contra les carboneres de terrassa.

Després del partit de la pròxima jornada, s’haurà arribat a l’equador d’aquesta lliga. Actualment les FEM Vallès són líders amb tres punts d’avantatge sobre les segones classificades, les FEM Rugby.