PRIMERA DERROTA DEL SABADELL RC MASCULÍ (20-21)

Els de Fran González van caure contra el RC Manresa per la mínima i salven la bonificació defensiva.

Francesc Pastor

Dissabte a La Roureda, el sènior masculí del Sabadell RC va patir la primera derrota de la segona fase. Els de Fran González però van aconseguir la bonificació defensiva al perdre de menys de set punts i els ajuda a mantenir-se en posicions de playoff. El pròxim cap de setmana visitaran al Granollers (dissabte 8 a les 16h), un altre equip amb possibilitats d’acabar la lliga a la part alta de la classificació i intentaran recuperar la primera posició.

El partit va començar molt bé pels interessos dels vallesans, que van aconseguir inaugurar el marcador quan només s’havien disputat tres minuts de joc. Oriol Alcázar va ser l’encarregat de finalitzar una bona jugada d’atac. Josu Quintana va transformar el xut i feia que els sabadellencs comencessin el partit amb un avantatge de set punts. L’alegria no va durar massa, ja que els manresans van aconseguir apropar-se al marcador amb un assaig no transformat només cinc minuts més tard. Un cop de càstig entre pals per cada equip feia que la distància fos mínima, 10-8. Abans d’arribar al descans els de Sabadell van poder ampliar la diferència amb una marca de Nacho Miralles que Josu Quintana transformava, 17-8 a la mitja part.

A la represa, els del Bages van començar molt més forts i van bolcar-se a l’atac per poder retallar distàncies. Quan encara no s’havien jugat quinze minuts de la segona meitat, els manresans van anotar una marca a través de les seves fases de la davantera. Només deu minuts més tard aconseguien una altra marca aprofitant un error a la sortida de pilota dels sabadellencs i es posaven a només dos punts, 20-18. Als últims minuts van poder confirmar al remuntada amb un cop de càstig col·locat entre pals i posar el 20-21 al marcador i d’aquesta manera, els manresans, aconseguien derrotar als de Sabadell per primera vegada en aquesta segona fase.

Fran González, entrenador arlequinat, lamentava la derrota i la manera en com s’havia produït, “hem comès errors a la segona part que en aquesta lliga es paguen molt cars”. El tècnic però, es mostrava optimista i assegurava que “si seguim treballant com fins ara segur que acabarem la lliga a les posicions capdavanteres".

Després d’aquest partit, els sabadellencs han perdut la primera posició a la classificació, el Mataró RC, que va guanyar amb claredat al camp del Cornellà, és ara el nou líder amb tres punts de diferència amb els sabadellencs.

El dissabte dia 8 (16h) els nois s’intentaran refer de la derrota al camp de La Font Verda de Granollers, que són tercers a la classificació a només quatre punts dels sabadellencs.