EL SABADELL RC ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA (35-7)

Després de dues derrotes consecutives, els sènior masculí es va imposar al filial de Gòtics a La Roureda i mantenen la segona posició a la lliga, a sis punts del liderat.

Arxiu

Partit de necessitats el que havien de disputar aquest passat dissabte el sènior masculí del Sabadell RC. Els nois arribaven a l’enfrontament després de rebre dues derrotes consecutives i necessitaven emportar-se la victòria per recuperar la bona dinàmica. El filial dels Gòtics de Barcelona no va ser rival pels de Fran González que van mantenir un nivell de joc i concentració molt alt durant tot el partit. Gràcies a la victòria i la bonificació ofensiva, els de Sabadell es mantenen a la segona posició de la lliga a sis punts del Mataró, que és líder.

Des del primer moment, el Sabadell RC va demostrar que volia endur-se el partit i es va posar per davant amb dos cops de càstig transformats per Josu Quintana abans del minut deu. Més tard, Nacho Miralles augmentava la distància al plantar la pilota a la zona de marca rival després d’una jugada molt treballada de tot l’equip. Poc abans del descans, Jan Gómez, que s’ha incorporat recentment a l’equip i que disputava dissabte el seu primer partit, va aconseguir assajar i deixar d’aquesta manera el marcador en 23-0 a la mitja part.

A la represa, els sabadellencs van sortir amb ganes d’aconseguir més marques que els donés la bonificació ofensiva. D’aquesta manera, quan s’havien disputat deu minuts, Nacho Miralles tornava a assajar després d’aprofitar un error dels barcelonins, que no van estar gens encertats durant el partit i es van veure superats en totes les fases del joc, especialment a les estàtiques. Un dels capitans de l’equip, Joel Boliart, aconseguir l’última marca dels sabadellencs quan s’havien de disputar encara quinze minuts de partit i assegurava així la victòria i la bonificació ofensiva. Just abans del xiulet final, els Gòtics aconseguien una marca que maquillava el marcador, 35-7.

L’entrenador sabadellenc, Fran González, assegurava al final del partit que “podríem haver guanyat més còmodament, ja que el domini ha sigut total”. Tot i això, el tècnic concloïa “hem aconseguit capgirar la dinàmica negativa que portàvem i ho hem d’aprofitar per encarar l’últim tram de la lliga que ara comencem”.

Després de la victòria, els vallesans són segons a la classificació a sis punts dels líders, el RC Mataró i dos punts per sobre els tercers classificats, els Spartans de Granollers. La setmana vinent s’atura la lliga i es reprendrà el cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març, on els de Sabadell s’enfrontaran al Poblenou B a la Mar Bella. Els Barcelonins són cinquens a la classificació i necessiten la victòria per entrar a la zona de playoffs.