DERROTA DEL MASCULÍ A GRANOLLERS (19-12)

Els arlequinats van patir la segona derrota consecutiva però tot i això mantenen la segona posició de la lliga.

Francesc Pastor

Segon i tercer classificats s’enfrontaven el dissabte a la tarda a la Font Verda de Granollers. El Sabadell RC s’enfrontava als Spartans amb la necessitat de puntuar i poder redimir-se de la derrota de la setmana anterior contra Manresa. Els locals van poder imposar el seu estil de joc molt més físic i van endur-se la victòria, 19-12. A l’última jugada els de Sabadell van anotar un cop de càstig i van aconseguir la bonificació defensiva que els manté com a segons classificats.

Un cop va començar el partit, es va posar de manifest la igualtat entre els dos conjunts que es va mantenir durant tot el matx. Quan s’havien disputat cinc minuts, els visitants s’avançaven amb un cop de càstig transformat per Josu Quintana. Els de Granollers van poder igualar el partit amb un cop de càstig i més tard agafar avantatge amb un assaig transformat, 10-3. Abans del descans, els de Sabadell van retallar distàncies amb dos cops de càstig, que era l’única manera que tenien per anotar, ja que no van aconseguir assajar en tot el partit. Just al fil de la mitja part, un cop de càstig dels locals deixava el resultat en 13-9.

A la segona part, els de Sabadell van patir amb el joc més físic dels locals, ja que van presentar una convocatòria amb pocs efectius a causa de lesions i compromisos. Tot i això, durant tota la segona part, els granollerins només van ser capaços d’anotar dos cops de càstig, mentre que els de Sabadell, tot i intentar-ho constantment, no van ser capaços d’assajar. Amb el temps ja complet, Josu Quintana col·locava entre pals un cop de càstig que retallava la distància, 19-12, i salvava així la bonificació defensiva.

L’entrenador Sabadellenc, Fran González, acceptava que “hem baixat el nivell competitiu en les últimes setmanes i hem de capgirar aquesta dinàmica si volem aconseguir els objectius”. El mateix tècnic concloïa que “tot i haver perdut els últims dos partits, hem puntuat en els dos i això a final de temporada és molt important”.

Després de les últimes dues setmanes, els nois del Sabadell RC han vist com els líders, el Mataró RC, se’ls ha escapat a set punts, però mantenen la segona posició amb només un punt per sobre dels Spartans de Granollers. Aquest pròxim dissabte dia 15, els sabadellencs s’enfrontaran al filial dels Gòtics a La Roureda (17h). Els barcelonins són últims a la classificació amb només una victòria i cinc derrotes, al tractar-se d’un filial però, els de Fran González no es poden confiar gens, ja que tenen l’opció de convocar alguns jugadors del primer equip.