LES "FEM VALLÈS" S'IMPOSEN EN EL PRIMER PARTIT DEL 2020 (7-0)

Les noies de Sabadell i Granollers van donar el tret de sortida a la segona fase de la lliga amb una victòria ajustada.

Josep Parpal

Després d’acabar la primera fase amb una bona dinàmica de joc i resultats, les noies del FEM Vallès (unió dels equips femenins de Sabadell i Granollers) volien iniciar el 2020 amb el mateix impuls. Les de Rubén Montes van aconseguir una victòria ajustada contra les noies del FEM Rugby, que sorgeix de la fusió dels sèniors femenins de Martorell, Anoia, Cornellà i Coques. Les vallesanes són segones a només un punt de Catalunya Central.

La primera part del partit va ser molt igualada, amb les locals intentant imposar el seu ritme i estil de joc. Tot i tenir moltes ocasions per avançar-se al marcador, les de Rubén Montes no aconseguien finalitzar les jugades i es mantenia l’empat a zero. Les noies del FEM Vallès però van mantenir una línia defensiva molt sòlida que va fer que les visitants no poguessin anotar en cap de les poques ocasions que van tenir. El resultat a la mitja part encara no s’havia mogut i es mantenia com a l’inici.
A la segona part es va mantenir la mateixa dinàmica, amb les locals intentant avançar-se al marcador però que no ho aconseguien al fallar en els metres finals. A l’equador de la segona part va arribar la marca local, Berta Batlles aconseguia trencar la línia de defensa i plantava la pilota sota pals. Laura Pérez va transformar l’assaig i va posar així el 7-0 al marcador. Tot i els intents de les de Rubén Montes per ampliar l’avantatge, no van aconseguir cap altre anotació i es van endur la victòria de manera ajustada.

Al final del partit el tècnic sabadellenc es mostrava feliç per la victòria i sobretot per “començar l’any amb la mateixa dinàmica que vam acabar l’anterior”. Tot i això, Rubén Montes també assegurava que han de treballar de valent per millorar l’atac, ja que “no podem llençar tantes oportunitats d’anotar perquè en altres partits ens pot sortir car”.

Amb la victòria les noies es col·loquen a la segona posició de la lliga per darrere de Catalunya Central que va guanyar el seu partit contra BUC-Mataró per 42-15. El pròxim partit de les noies del FEM Vallès serà el pròxim diumenge dia 19 de gener i serà el derbi contra les Carboneres de Terrassa a Can Jofresa (11.30h). A la primera volta, les noies de Sabadell i Granollers van guanyar el partit de manera clara per 32-5 en el partit que aconseguien l’accés a les semifinals.