LES FEM VALLÈS CAUEN A LES SEMIFINALS CONTRA EL BARÇA (15-0)

Les noies de Rubén Montes perden per 15-0 a La Teixonera en un dels millors partits de la temporada.

Tot i caure derrotades, l'equip va signar un fantàstic partit. Fotografia: Edu Rois

Fa menys d’un mes, les noies de FEM Vallès van caure a La Teixonera per un clar 62-0 contra les blaugranes, que era l’equip favorit per emportar-se la competició. Aquest dissabte, tres setmanes després, les noies de Rubén Montes van tenir contra les cordes en un dels millors partits d’aquesta temporada. Al caure a les semifinals, les arlequinades jugaran el partit pel tercer i Quart lloc en dues setmanes contra FEM Rugby (unió d’equips de Martorell, Anoia, Cornellà i Coques).

A l’inici del partit les locals van sortir amb ganes de sentenciar l’eliminatòria per la via ràpida, però es van trobar amb un equip que volia demostrar la seva millora. Tot i això, les blaugranes es van poder avançar amb una marca no transformada al minut 13. Les del Vallès però no van abaixar el ritme i van tenir més d’una opció per assajar. Abans d’arribar al descans les locals aconseguien una altra marca i posaven el marcador 10-0 a la mitja part.

A la represa, les vallesanes van intentar de totes les maneres anotar una marca que les apropés al marcador i mantenir les opcions per classificar-se per la final. Durant bona part de la resta de partit les noies del FEM Vallès van poder retallar distàncies, però la falta d’encert als últims metres va ser clau perquè es quedessin sense anotar. Quan faltaven 10 minuts pel xiulet final, les locals anotaven una marca més i posaven el 15-0 amb el que s’arribaria al final de l’enfrontament.

El tècnic de les FEM Vallès assegurava que “hem completat un dels millors partits de la temporada i hem demostrat què som capaces de fer, ara no podem abaixar el nivell”. L’entrenador creia que “venir a aquest camp i jugar d’aquesta manera és molt lloable” i afegia que “en dues setmanes tenim opció de quedar terceres a la lliga i tot i que no ens afecta a la classificació, ens fa il·lusió”.

Les vallesanes s’enfrontaran a la final de consolació a les noies de FEM Rugby, que és la unió dels equips de Martorell, Anoia, Cornellà i Coques. Les noies de Rubén Montes jugaran al camp de Martorell el dissabte dia 14 de desembre.