FEM VALLÈS GUANYEN LA FINAL DE CONSOLACIÓ (5-10)

Les noies queden terceres en guanyar a domicili al FEM Rugbi per 5-10 i finalitzen l’any de la millor manera possible.

Les de Rubén Montes amb bones sensacions guanyant a un equip amb el que fa menys de dos mesos van perdre 0-38

El dissabte a la tarda, les noies del FEM Vallès van guanyar la final de consolació de la Copa Catalana de Tercera després de vèncer per 5-10 al FEM Rugby (unió d’equips de Martorell, Anoia, Cornellà i Coques). Les Vallesanes no tornaran a jugar fins l’any 2020 i coneixeran el calendari de la segona fase a durant aquesta setmana.

Des del primer moment, i tot i ser un partit pel tercer i quart lloc, els dos equips van demostrar les ganes que tenien d’emportar-se el duel. Van ser les locals les que van aprofitar la mala sortida al terreny de joc de les vallesanes per anotar al minut tres el primer assaig que no transformaven. Les noies de Sabadell i Granollers van reaccionar ràpid i van poder entrar dins el partit. Durant els minuts següents a la marca local les noies van tenir diferents opcions que no van saber materialitzar, i no va ser fins el minut 20 quan Martina Cortada va aconseguir l’empat, 5-5. Durant uns minuts les vallesanes van poder incús anotar una altra marca però les locals van poder-ho evitar.

A la represa les de Rubén Montes van sortir amb ganes de materialitzar la remuntada, i quan s’havien disputat menys de deu minuts, la capitana Montse Martin anotava un assaig després d’una sèrie de fases de les seves davanteres. Les vallesanes, que van jugar els últims vint minuts amb una jugadora menys a causa de la lesió de la mateixa Martin, van haver de suar de valent per mantenir l’avantatge. Tot i així van saber aguantar i es van emportar el partit.

L’entrenador de les noies, Rubén Montes, assegurava al final del partit que estava orgullós de les noies i de com han treballat a les últimes setmanes i afegia que “es mereixen victòries com aquesta”. El tècnic es mostrava confiat en que les jugadores “seguiran treballant de valent per seguir amb aquesta dinàmica de joc i resultats”.

Les noies del FEM Vallès no disputaran cap partit més aquest 2019 i no serà fins el cap de setmana de l’11 i 12 de gener que tornaran a la competició. Durant aquesta pròxima setmana, la fusió d’equips de Sabadell i Granollers haurien de conèixer les seves rivals a la segona fase.