VICTÒRIA DEL FEM VALLÈS AL DERBI CONTRA CARBONERES DE TERRASSA (32-5)

Les noies de Rubén Montes s’imposen per 32-5 a les Carboneres de Terrassa en un magnífic partit a la Roureda.

Amb la victòria, aconsegueixen la classificació per a les semifinals de la Copa Catalana tercera divisió.
Fotografia: Francesc Pastor

El sènior femení del Sabadell RC, que disputa els seus partits junt a les Spartanes de Granollers, va aconseguir dissabte passat la classificació per disputar les semifinals a la Copa Catalana de Tercera Divisió. Les arlequinades van vèncer clarament a les Carboneres de Terrassa per 32-5 i aconseguien així l’últim bitllet per la fase final de la competició. Les noies s’enfrontaran a l’AVR FC Barcelona, l’equip favorit per endur-se el títol.

El partit, que es preveia molt igualat, ja que els dos equips arribaven empatats a punts a la classificació i es jugaven els dos l’última plaça per disputar els semifinals, es va decantar per les locals de seguida. Quan només s’havien disputat 5 minuts de partit, la subcapitana Laura Pérez plantava la pilota més enllà de la línia de marca egarenca, ella mateixa s’encarregava de transformar l’assaig. Les de Rubén Montes van estar molt concentrades durant tot el partit i van cometre molt pocs errors en defensa. Al minut 25, Mar Gómez aconseguia una altra marca per les locals i ampliava la distància al resultat, que al descans reflectia un 12-0.

Tot i l’avantatge, les FEM Vallès van sortir a la segona part amb ganes d’aconseguir ampliar el marcador i sentenciar el partit. Susana De La Calle i Montse Martín aconseguien una marca cadascuna abans dels vint minuts de la represa que feia impossible la remuntada egarenca. Més tard, en dues accions gairebé consecutives la jugadora del  FEM Vallès Deisy Von Brand, aconseguia dues marques que deixava el marcador en 32-0 a falta de deu minuts. Als últims compassos del partit, les visitants van aconseguir una marca que maquillava el resultat, 32-5.

Rubén Montes, entrenador de les FEM Vallès, felicitava a les noies al final del partit i afirmava “estem treballant molt i molt bé, els resultats havien d’arribar d’un moment a l’altre”. El tècnic però afegia que “no ens podem quedar aquí, hem de seguir treballant per afrontar els partits que venen ara”. Per últim, preguntat per l’oportunitat de disputar les semifinals, Rubén Montes assegurava que “és un premi per nosaltres”.

Les noies de FEM Vallès s’enfrontaran el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre a l’AVR FC Barcelona a les semifinals a La Teixonera. Les blaugrana són les favorites per guanyar la competició, ja que han quedat primeres a la classificació sense perdre ni un sol partit.