DERROTA CONTUNDENT DE FEM VALLÈS ABANS DEL DERBI (62-0)

Les de Rubén Montes cauen derrotades amb claredat contra l’AVR FC Barcelona, un equip molt superior per 62-0.

Les noies de Sabadell i Granollers es jugaran l'accés a les semifinals en el derbi contra les Carboneres de Terrassa. Fotografia: Francesc Pastor

Les noies del FEM Vallès, unió d’equips sèniors femenins de Sabadell i Granollers, van caure de manera contundent el passat diumenge a La Teixonera contra el primer equip del AVR FC Barcelona, 62-0. Tot i la derrota, les noies de Rubén Montes van plantejar un partit molt seriós però no van tenir cap opció al enfrontar-se contra un equip molt superior i molt més experimentat que de moment ha contat tots els seus partits com a victòria. Amb aquesta derrota les noies es jugaran l’accés a semifinals la setmana vinent contra les Carboneres de Terrassa a La Roureda (17h).

Des del primer moment les locals van imposar un ritme de joc molt elevat i pràcticament inaccessible per les vallesanes. Quan es portaven disputats només cinc minuts de la primera part, les blaugrana van aconseguir la primera marca del partit. Tot i les envestides constants de les locals, les vallesanes van practicar una bona defensa i només deixaven opcions de marca a les rivals per l’ala, on eren clarament superiors. A la mitja part, i tot i la bona defensa de les de Rubén Montes, el resultat ja marcava un clar 40-0.

Amb el partit ja pràcticament impossible de remuntar, les visitants van dedicar-se a jugar i a practicar tot el que han estat entrenant les últimes setmanes. La segona part va estar molt més igualada i amb opcions d’assajar per part dels dos equips. Les noies de Sabadell i Granollers però, no van ser capaces de finalitzar les seves jugades d’atac mentre que les blaugrana no perdonaven i anotaven fins a quatre marques més que deixaven el resultat final en 62-0.

L’entrenador vallesà, Rubén Montes, assegurava al final del partit que el resultat era un simple reflex de la diferència dels dos equips, però que tot i així estava “orgullós de la feina de les noies, que tot i saber-se inferior han sortit a jugar com un equip gran”. El mateix tècnic afegia que “aquesta setmana treballarem de valent per arribar a les semifinals, un dels objectius que ens vam marcar a principi de temporada”.

El partit decisiu per arribar a les semifinals d’aquesta Tercera Divisió Femenina serà el pròxim dissabte dia 16 a La Roureda, ni més ni menys que contra les Carboneres de Terrassa. Els dos equips estan empatats a punts a la classificació i qui guanyi l’enfrontament tindrà el premi de disputar aquestes semifinals. En cas d’empat serien les egarenques les que passarien a la següent fase per la diferència de punts.