SEGONA DERROTA DE LA TEMPORADA DEL SABADELL RC MASCULÍ (21-31)

Els de Fran González van caure contra un FC Barcelona Blau que va ser superior als arlequinats.

Tot i la derrota, el sènior masculí manté les opcions de jugar a la segona fase de la Divisió d'Honor Catalana. Foto: Nil Ribé

La quarta jornada de la fase d’ascens a Divisió d’Honor Catalana es va disputar aquest passat dissabte a La Roureda. En un principi el partit entre el Sabadell RC i el FC Barcelona Blau s’havia de disputar a La Teixonera (camp on disputa el Barça els seus partits com a local) però no les obres de remodelació i millora encara no han finalitzat. Els sabadellencs van caure derrotats (21-31) però mantenen les opcions de classificar-se per disputar la segona fase a DHC.

Només començar, els visitants van aconseguir enllaçar diverses fases d’atac seguides i van aconseguir una marca quan només s’havien disputat dos minuts de joc. Durant la primera meitat, els sabadellencs només van aconseguir puntuar a través de diferents cops de càstig col·locats entre pals per Josu Quintana. Els blaugranes van aprofitar que el nivell defensiu dels locals no era el d’altres dies per anotar dues marques i arribar a la mitja part amb 9-19 al marcador.

A la represa, els visitants van aconseguir una altra marca transformada i augmentaven la diferència fins a 17 punts, 9-27, màxima diferència de l’enfrontament. Els sabadellencs van ser capaços de reaccionar, Oriol Ferran aconseguia una marca després de diferents fases de la davantera que retallava distàncies. El filial blaugrana però, va seguir mantenint un ritme de joc molt alt i va poder assajar un altre cop. Quan faltaven pocs minuts pel xiulet final, el Sabadell aconseguia una marca a mans de Nico Maccio que feia que els visitants es quedessin sense la bonificació ofensiva, 21-31.

Fran González, entrenador del Sabadell RC, assegurava al final del partit que “a la divisió on estem no es pot baixar la concentració, perquè ho pagues molt car”. El tècnic comentava que “hem de treballar de cara als dos últims partits de la fase si de veritat volem jugar a Divisió d’Honor Catalana”.

El Sabadell RC descansarà les dues pròximes setmanes, ja que coincideix la setmana de descans a la lliga amb la data lliure de l’equip. Ara mateix els sabadellencs són segons a la classificació però estan empatats amb dos equips més, Sant Cugat B i Manresa. Precisament els del Bages seran els pròxims rivals del Sabadell RC el dissabte 16 de novembre a La Roureda.