EL SÈNIOR FEMENÍ DEBUTA AMB DERROTA A ALELLA (15-0)

Les noies van caure amb el cap ben alt contra les Krakens, fusió d’equips de Químics i Alella, per 15-0.

El primer partit oficial de la fusió entre el Sabadell RC i
Spartanes de Granollers va deixar molt bon regust de boca.
Fotografia: Francesc Pastor

El dissabte passat es va disputar al Camp Municipal d’Alella el primer partit oficial de la fusió entre els sèniors femenins del Sabadell RC i el club de rugbi de Granollers, sota el nom de FEM Vallès. Tot i caure derrotades per 15-0, les noies van demostrar que aquest any són un equip amb moltes opcions i a tenir en compte. La pròxima setmana les noies de Rubén Montes s’enfrontaran a la fusió Mataró-BUC a Granollers.

El partit va començar molt bé per les FEM Vallès, que van estar atacant durant molta estona, tot i així no van saber materialitzar les seves opcions. Les locals en canvi, van poder anotar-se una marca a la primera arribada a la zona d’atac rival. Les noies del Químics-Alella, que ja fa tres temporades que juguen juntes i es coneixen molt bé entre elles, van dominar el que quedava de part. Al final, quan l’àrbitre estava a punt de xiular el final de la primera meitat, van anotar un assaig no transformat que deixava el marcador en 12-0.

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica de les noies del Vallès amb la pilota i les opcions però sense finalitzar les jugades. En aquest cas però, les noies van mantenir la concentració durant els quaranta minuts i no van donar opcions a les locals, que només van poder ampliar la diferència gràcies a un cop de càstig entre pals al minut seixanta. Tot i no poder anotar cap punt, les noies del FEM Vallès van demostrar que tenen molt potencial i que l’únic que els falta és una mica més de rodatge.

El tècnic de les noies del Sabadell RC, Rubén Montes, estava molt content al finalitzar al partit per com havia anat i lamentava la falta d’encert en els metres finals. El tècnic assegurava que “si som capaces de materialitzar les nostres opcions, podem donar més d’una sorpresa aquesta temporada”. Montes afegia que “la setmana vinent recuperem diverses jugadores importants que ens poden ajudar molt aquest any”.

La setmana vinent, les noies del FEM Vallès jugaran com a locals a Granollers contra la fusió d’equips femenins de BUC i Mataró. El partit es jugarà a les sis de la tarda al camp de la Font Verda de Granollers.