DERROTA OPTIMISTA DE LES FEM VALLÈS (0-38)

La unió d’equips femenins de Sabadell i Granollers va caure per 0-38 contra la fusió FEM Rugbi.

Tot i la derrota, le snoies segueixen tenint opcions d'arribar a les semifinals de la Copa Catalana. Foto: Francesc Pastor

Tot i la derrota les noies segueixen tenint opcions d’arribar a les semifinals de la Copa Catalana.

Aquest passat dissabte es va disputar a La Roureda la tercera jornada de la Copa Catalana Femenina de rugbi. El partit enfrontava a FEM Vallès, unió d’equips de Granollers i Sabadell, i FEM Rugbi, fusió dels equips d’Anoia, Martorell, Cornellà i Cocodriles de Barcelona. Les visitants van ser molt superiors durant tot el partit, sobretot a la segona part, i es van endur la victòria.

El partit no va començar de la millor manera per les noies de Sabadell i Granollers, que veien com al primer minut de joc rebien un assaig transformat que les posava per sota el marcador només començar. Les noies de Rubén Montes però es van sobreposar al cop inicial i van mantenir el seu plantejament de partit. Durant pràcticament tota la primera meitat les locals de FEM Vallès van mantenir un magnífic nivell defensiu i van contrarestar els atacs visitants. En l’únic error que van cometre, quan faltaven cinc minuts per arribar al descans, les visitants van aconseguir una altra marca transformada que deixava el marcador en 0-14 a la mitja part.

A la segona meitat, les noies del FEM Vallès no van poder mantenir el nivell defensiu i es van veure clarament superades per les rivals. Una marca visitant als primers minuts de la represa va sentenciar el partit i feia impossible la remuntada arlequinada. Les noies del FEM Rugbi arribaven amb facilitat a la zona de marca local i van aconseguir fins a tres marques més en els últims vint minuts de partit i deixaven el marcador en 0-38.

L’entrenador de les FEM Vallès, Rubén Montes, es mostrava satisfet al final del partit pel nivell de les noies i per l’esforç realitzat, però assegurava que “hem de seguir treballant per poder mantenir el nivell durant tot el partit. El tècnic afegia que “la setmana de descans ens pot anar molt bé per acabar de polir a l’equip”.

La pròxima setmana les FEM Vallès gaudiran d’una setmana de descans abans d’enfrontar-se a les líders de la classificació, el FC Barcelona. Actualment les de Sabadell i Granollers són quartes a la classificació empatades a punts amb les terceres, les Carboneres de Terrassa. Les noies segueixen tenint opcions de classificar-se per les semifinals de la lliga, ja que els quatre primers equips al final de la lliga les disputaran.