DEBUT AMB DERROTA DEL MASCULÍ PER 6-10

Els arlequinats van caure al seu debut a La Roureda per un ajustat 6-10 contra els actuals campions. La bonificació defensiva l’únic consol pels locals.

Fotografia: @CocodrilsRugbi

El sènior masculí del Sabadell RC debutava aquest passat cap de setmana a la fase d’ascens a Divisió d’Honor Catalana. Els homes de Fran González, que estarà al capdavant de l’equip un any més, van perdre el partit contra els actuals campions de la Primera Catalana, els Cocodrils RC per un ajustat 6-10. Tot i la derrota, els sabadellencs van acabar el partit contents, ja que van aconseguir la bonificació defensiva (en perdre per menys de set punts) que els fa sumar el primer punt de la temporada.

El partit, que es disputava a La Roureda, va ser molt igualat i es va demostrar des del primer minut. Els dos equips van treballar molt bé defensivament durant la primera part i només les faltes van permetre que es mogués el marcador. Van ser els locals els que es van avançar amb dos cops de càstig que Josu Quintana col·locava entre pal mentre que, quan l’àrbitre estava a punt de xiular el descans, els Cocodrils retallaven distàncies amb un cop de càstig transformat, 6-3 a la mitja part.

Quan només s’havien disputat dos minuts des de la represa, els Cocodrils van aprofitar l’única errada defensiva dels sabadellencs per anotar el primer i únic assaig del partit, una marca que van transformar per posar el marcador en 6-10. Tot i intentar-ho de totes les maneres els de Fran González no van aconseguir l’assaig que els hi hagués donat la victòria, ja que els visitants van mantenir un nivell defensiu molt sòlid i sense fissures. Fins a l’últim moment els de Sabadell van mantenir les opcions però no van saber materialitzar-les. Amb el xiulet final, els Cocodrils celebraven la victòria mentre que els sabadellencs s’havien de conformar amb el punt aconseguit gràcies a la bonificació defensiva al perdre per menys de set punts.

L’entrenador del Sabadell RC, Fran González, lamentava el fet de no haver pogut aconseguir la victòria tot i les múltiples ocasions i assegurava que “tot i la derrota crec que hem demostrat que aquest any som un equip molt més madur i que costarà molt guanyar-nos”. El tècnic afegia que “hem deixat el llistó molt alt i ara ja no el podem baixar”.

El pròxim partit de lliga pel sènior masculí serà el derbi contra els Carboners de Terrassa, que es van imposar al seu debut contra el FCB Grana per 17-27. El partit es disputarà el diumenge dia 6 a les 12.30 a Can Jofresa, on els sabadellencs intentaran aconseguir la victòria. En els últims enfrontaments entre els dos equips del Vallès Occidental, els sabadellencs només s’han pogut imposar un cop, al partit que es va disputar el passat mes de febrer i que suposava la primera victòria del Sabadell RC en un derbi.