CAMPANYA SOCIS 2019-2020


Així és, ja tenim aquí la campanya de socis i sòcies del Sabadell RC per aquest 2019-2020. Sabem que teniu moltes preguntes, i per això us les intentarem resoldre totes:






“Per què serveix?”: 
Fer-se soci o sòcia del Sabadell RC ajuda al club a seguir creixent i poder afrontar reptes que fins ara són impossibles a causa dels entrebancs econòmics. A part, juntes, podem aconseguir portar el nom de la ciutat ben amunt, al lloc on es mereix.

 “Què m’aporta ser soci del Sabadell RC?”:
Primer de tot, ajudar al club a seguir creixent, però també rebreu les principals notícies del club i les cròniques dels partits dels diferents equips. D’aquesta manera, podreu estar al corrent de les novetats i els resultats del club.

També, en els pròxims mesos donarem l’oportunitat de comprar el marxandatge del club, i tothom que en sigui soci o sòcia tindrà un 15% de descompte en tots els productes.

“Quant costa?”:
Amb només 20€ a la temporada podeu ser socis o sòcies del club i gaudir de tots els avantatges explicats prèviament. I per només 5€ més (25€/temporada) rebreu una bossa del Sabadell RC perquè podeu lluir els colors del club allà on aneu.




“Com ho podem fer?”:
Per unir-vos al Sabadell RC només heu d’omplir el formulari que teniu a continuació i us explicarem tots els passos que heu de seguir. En només un parell de minuts formareu part de l’únic equip de rugbi de la ciutat.

“Quant de temps dura?”:
Si us feu socis o sòcies a partir d’aquest mes de setembre podreu gaudir de tots els privilegis fins l’agost de 2020. A partir d’aquell moment us enviarem un correu electrònic per si voleu renovar automàticament la vostra col·laboració i seguir ajudant al club de la ciutat.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic src.socis@gmail.com o a qualsevol dels nostres perfils oficials de les xarxes socials.

Amb la vostra ajuda aconseguirem que UNA CIUTAT COM LA NOSTRA TINGUI UN ESPORT COM EL NOSTRE!




PREUS SOCI TEMPORADA 2019-2020
 SOCI (no jugador) 
20 €/any
 SOCI (no jugador) AMB BOSSA DE REGAL
25 €/any


Per a fer-te soci, només has d’omplir el formulari que tens a continuació: