S'INCORPOREN LES PRIMERES JOVES DEL PROJECTE PLACANT BARRERES

Dos de les joves que van participar dels tallers de rugby organitzats per Placant Barreres comencen a entrenar amb els equips sènior del Sabadell Rugby Club.



La Míriam i en Nil van participar durant el curs 2018-2019 dels tallers de rugby organitzats per Placant Barreres, i la seva bona feina en aquests han rebut la beca del Sabadell Rugby Club i l'Ajuntament de Sabadell per poder jugar a rugby durant aquest curs.

La Míriam s'ha incorporat a l'equip femení del Sabadell Rugby Club i podrà participar dels partits oficials, ja que en la categoria femenina, les jugadores poden jugar als equips sènior a partir dels 16 anys. Al juny va disputar el seu primer partit i va demostrar les seves grans capacitats.

Per la seva banda, en Nil encara no ha fet els 18, i per tant no pot jugar partits oficials amb l'equip masculí del Sabadell, tot i que si ha jugat alguns amistosos, i la seva adaptació al joc i al grup ha estat excel·lent. Durant aquesta temporada, combinarà entrenaments amb el sènior i amb l'Escola de Rugby del Vallès, on participarà de la categoria de formació per seguir treballant les seves habilitats.

"Placant Barreres" és un projecte impulsat el gener del 2019, en el que el rugbi serveix com a eina de foment de valors en col·lectius amb risc d'exclusió. Es tracta d'un projecte amb una tasca integradora, preventiva i educativa dirigit a joves de 12 a 17 anys en risc d'exclusió social de la ciutat de Sabadell.

Es pretén estimular i potenciar el desenvolupament de la seva personalitat així com la normalització de les habilitats socials, afectives i motrius, vinculant els valors del rugbi i els hàbits saludables a aquest procés educatiu.